woensdag 28 oktober 2009

Uitverlangd

Ben bezig met een verlanglijstje. Maar ik heb maar heel weinig (materiële) verlangens. Ik kraak mijn hersens, ik tob wat af, maar het moet uit mijn tenen komen. Kan gewoon (bijna) niets bedenken. Heerlijk toch?

Vroeger, tóen wilde ik nog wel eens wat. Ik produceerde, ruim op tijd (in augustus, september) in rap tempo lange lijsten met minstens dertig waardevolle cadeausuggesties. Maar met 95% daarvan werd niets gedaan. En toch was ik altijd tevreden. Behalve met de stinkende deodorantstick die ik op m'n 13e kreeg van Kleine Broer.

Parapol is ook alvast begonnen, hij wordt in december 15. Hij heeft nog geen moeite met verlanglijstjes maken. Netjes schrijven, daar heeft ie dan weer wel moeite mee. Nee, ík heb er moeite mee, Parapol niet.
Als ie maar krijgt wat ie vroeg.


12 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik moest het meest lachen om 'toestemming voor ...'! Volgens mij kun je zo'n beetje alles in een en dezelfde winkel halen, dat scheelt een hoop gesjouw ;-)!

Karien zei

Wat een mooi lijstje van je zoon! En trouwens van jezelf ook, alleen niet zo handig voor mensen die echt graag iets willen geven... Mijn ouders zijn nu ook bijna jarig en vragen van alle kinderen en kleinkinderen een mooie foto - ook een idee. En je kunt het ook nog duur maken door de foto's op zo'n digitaal lijstje te zetten, waarop je dan elke x seconden een volgende foto ziet - of is dat niets voor jou?

Toaske zei

Ai, wat een handschrift. Ik ben blij te maken met veel dingen en als men het echt niet weet dan is een boekenbon altijd prijs!

Tricky zei

je kan mss een vergrootglas of loep op je lijstje zetten, om het geschrift van Parapol in het vervolg wat makkelijker te kunnen lezen ;-)

Zeeuwse Mama zei

Nah, dus als ik wat tegenkom van WW2 ergens, moet ik jou een tip geven he ;-)))

Nicolette zei

Wel makkelijk dat ie weet wat ie wil. Oudste wordt in dec.16. Hij is slim, vaak wil ie iets duurs en koppelt dan het Sinterklaas-kado-budget aan zijn verjaardags-kado-budget. Nu weet ie nog niet wat het gaat worden.

Repel zei

lijstjes zijn mooi....en tevreden voelen is nog mooier...

Anoniem zei

Haha....
En eeh..dat stinkdeospul, was dat soms van MUM? Heb ik ook gekregen toen ik 13 werd.

pien zei

fijn zo'n vervuld materieel leven! :)

zeg ns tegen die zegnouzelf van je dattie nog ns wat blogt.
ik heb me als volger geplaatst in de hoop dattut stimulerend werkt. [er zijn mensen die t willen lezen!!]

Nicole zei

Ik moest even turen, maar volgens mij zie ik in ieder geval een x-box en een wii?!

Wonderlijk hoe materiële verlangens minder worden als je ouder wordt. Ik had ook de grootste moeite iets te verzinnen voor mijn veertigste verjaardag.

Uiteindelijk is een mooi kettinkje-met-kruisje geworden, wat ik nooit meer af doe.

Wondelgijn zei

Hoe heerlijk.... zo'n nostalgisch verlanglijstje!! Doet me weer terugdenken aan de tijd dat ik dat vroeger ook nog deed. En dan het liefst in een uitscheurboekje, zodat alle ooms en tantes mijn liefste wens konden uitscheuren en ik geen dubbele dingen kreeg! Dat waren nog eens tijden.... ;-) Hhahaha

Purperpolletje zei

Ik heb inmiddels al zes dingen op m'n lijstje staan! Dus als je een cadeautip wilt hebben, mail je maar...

@scrapothekerin: Nee, het was geen mum. Die kreeg ik later, stonk ook, maar minder.

@ Nicole: nou nee: geen Wii of X-box: daar talen De Polletjes niet naar.
Wii is w.s. WO II (Tweede Wereldoorlog dus) en X-box is X-trak liquid smoke voor de tank. Whatever that may be.