dinsdag 18 mei 2010

Poep- en piesgrappen


De overvloed aan vrije tijd, doordat ik nu volledig in de ziektewet zit, probeer ik 'nuttig' in te zetten. Zo heb ik dus leren haken, lees ik minstens drie boeken per week, fiets ik m'n rondjes, kook ik soepjes en werk ik heel hard aan revalidatie bij revalidatie-instituut Groot Klimmendaal.
Knippen en plakken deed ik ook heel wat uurtjes en ik heb zo gezorgd voor wat toiletvermaak.
Poep- en piesgrappen zijn overigens in Huize Pollenstein altijd verboden geweest en vieze woorden moesten de Polletjes maar tien keer hardop op de wc zeggen, waarna de lol er snel af was. Die fase hebben ze eigenlijk overgeslagen. Mmm. Ik maak me opeens zorgen; zou dat zich nog gaan wreken in de puberteit?
Maar acht plakvellen vol grappige, maar toch min of meer ernstig mislukte krantenkoppen en berichtjes en wat talige cartoons bij elkaar kunnen ons wel bekoren. Alles afkomstig uit het maandblad 'Onze Taal'.
Netjes gelamineerd, voor de frisse frissigheid, gaatjes erin, spijkertjes in de muur en vervelen op het toilet is er niet meer bij! U bent van harte uitgenodigd om bij ons een plasje te doen en mag gerust nog wat langer verpozen op het toilet!

1 opmerking:

mama'ritha zei

Nou, ik ben er best nieuwsgierig naar. Wat voor leuke dingen staan erop?