zaterdag 28 november 2009

Stand up for your wife

Kunstpol is fan van Bob Marley. Die man heeft positieve én negatieve invloed op Kunstpol.
Ik begin met de negatieve:
Kunstpol verklaarde gisteren ook wel te willen 'roken', net als Bob. Want dan werd je ook zo lekker relaxt en ging je ook zo gaaf dansen. En hij deed meteen wat danspogingen. Hij kwam behoorlijk in de buurt van wat authentieke rastafaripassen. Kunstpol houdt van dansen, maar hij schaamt zich rot als er derden toekijken. Misschien gaat dat inderdaad over met een joint en volgens mij danst hij dan minstens net zo relaxt en soepeltjes als Bob himself.
En dan nu het positieve: Kunstpol verstaat Bob nog niet altijd even goed en zingt uit volle borst: Get up, stand up, stand up for your wife. En daar kan ik het natuurlijk alleen maar heel erg mee eens zijn!

3 opmerkingen:

Repelr zei

Oei....ouder wordende kinderen heeft zo zijn nadelen. Ik ben heel beniwud hoe je hebt gereageerd moet ik zeggen. (op het roken dan he, niet over het opkomen voor je vrouw :-))

Karien zei

Leuk dat je zo kunt genieten van je puber! Ik bedoel: je merkt die kleine dingetjes op, die het allemaal net dat extra geven. Natuurlijk kun je denken dat dat met roken maar een grapje is (zou hier denk ik zo zijn), maar feit is dat er veel te veel jongeren roken... Altijd toch weer spannend om te zien of en hoe ze zich wapenen tegen groepsdruk, imagodruk etc.

clair1991 zei

ik kan je heel goed aanvoelen.. alle angsten, alle gedachten, alle hopen.....maar uiteindelijk moet je toch vertrouwen op jullie opvoeding...en weet je purperpolletje... dan komt het toch nog goed.. ...

grts