woensdag 16 september 2009

Ik heb een snor!

Joepiedepoepie! Ik ben één van de gelukkige winnaars van de snorren die Daan verlootte. Die Daan kan er wat van! Onze puike postbode duwde de envelop met inhoud vandaag door de bus.
Ik was nog nooit zo blij met een snor en drukte 'm op van alles...
De snor van Grote Pol prikt nogal, maar zonder snor is het echt geen gezicht. Vandaar dat ik hem tolereer. Maar van deze foto krijg je misschien nachtmerries. Kijk er maar niet te lang naar...


De snor van Daan ga ik gebruiken op school. Als er weer eens eentje jarig is, druk ik mijn snor op de kaart, snel tekeningetje erbij en de hartelijke feliciflapstaartjes. Dan zit het wel snor!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke foto's! Da's weer eens wat anders dan een gewone appel of prei.

het lieveheersbeestje zei

Mooi snorretje hoor! Leuk als je iets wint he?!
Ik zie ineens dat jij ook de serie van de Gouden boekjes verzameld. Ik heb die tick ook, maar heb nog lang niet alles. Toch zal ik even neuzen of ik de missende nummers nog heb of dubbel heb, dan kan je ze van mij krijgen hoor! Ik heb ook wat amerikaanse en zelfs een heel oud australisch gouden boekje (om engelse woordjes te leren). Leuk zijn deze boekjes! Vooral de tekeningen want sommige verhaaltjes zijn niet echt super. Mijn kinderen zijn ook dol op Wim is weg, de ijscoman en de Taxi.
Groetjes!

huize steen zei

Hij is leuk !!

Toaske zei

Wat een leuke stempel. En die foto, da's toch zeker niet echt de snor van jouw vent. Toch??

Wondelgijn zei

Ehhh.... en nu jij iedereen kriebelen dus...?? Hahaha