donderdag 4 maart 2010

Geniet of ik schiet!

Zo.
Op mijn vrije (ziekte-)dag patsboem zomaar drie genietideeën uitgevoerd!
Da's een mooie score, hè?

1. Hyacinten gekocht en in vaasjes gezet. Goed voor nog heel veel genietmomenten in de komende week, want ze gaan nog verder open en geuren al een beetje.

2. Naar de bibliotheek geweest en een stapeltje veelbelovende boeken geleend. ('t Bovenste boek heet: Helemaal gelukkig word je nooit.)

3. De Polletjes laten kijken naar een filmpje dat Mirjam op haar blog had geplaatst. Ze kwamen niet meer bij van het lachen en ik daarom ook niet. Ze bekeken daarna meteen dit filmpje:

Wat vonden ze het geweldig. Ik zie ze het binnenkort nog wel nadoen. Als het zover is, maak ik er ook een filmpje van. En dat levert vast ook weer een genietmoment op!

Alle reageerders op het vorige blogje worden alvast hartelijk bedankt. Er kunnen nog meer ideeën bij hoor! Na het weekend trek ik de winnaar van het superpurperpolletjesverrassingsverwenpakket.

5 opmerkingen:

Mirjam zei

Hé, wat goed zeg!! En wat leuk dat jullie het filmpje (toch ;)) leuk vinden! ;)))

Juudske zei

vannacht toch in slaap gevallen en vergeten na te denken over ideetjes voor jou om te doen maar ik had een ander ideetje en dat schrijf ik je morgen want daar moet nog even aan gewerkt worden hahaha.wordt vervolgd..hahaha he herkenbaar wie maakt er pas toch zo'n spannend vervolgverhaal over een harp..juist ja...dus nu vervolg ik mijn verhaaltje morgen.groetjes

Anoniem zei

He, goed idee! Je moet er eigenlij iets van maken, een doorgeef-ding of zo....een zogenaamde award. Wat een leuk idee!

clair1991 zei

gefeliciteerd Purperpol... dat is echt een positieve score...

die hyacinten vind ik zo'n goed idee dat ik ze van je overneem..
fijn weekend
grts

Anoniem zei

Geweldig dat filmpje!!!
Hahahahaha.