vrijdag 5 maart 2010

Annie op kisten

Kunstpol mag bij het songfestival van zijn scoutinggroep in de spotlights staan. Ze weten hem wel te vinden, maar hij zegt ook altijd volmondig JA!, als hij weer eens wat geks mag doen. De vorige keer wonnen de verkenners glansrijk in hun leeftijdscategorie met hun smurfenact. Kunstpol playbackte vol verve 'Vandaag is blauw', en de hele zaal stond op z'n kop. Marco Borsato kon er nog wat van opsteken.

Dit jaar is Kunstpol toegetreden tot de scouts en kreeg hij wederom de hoofdrol. De rol van Annie. Hij heeft er gigantisch veel zin in, maar weet, na het bekijken van wat gegoogelde afbeeldingen en een kort You-tubefilmpje, amper wat zijn rol behelst. Maakt niet uit, hij maakt er wel wat van. Hij dacht eerst dat het om Annie M.G. ging, die kent ie namelijk al jááááren!
Misschien huren we een dvd'tje, want Kunstpol moet zich wel goed kunnen inleven in zijn rol, maar ik weet niet of de film hem wel kan bekoren... 't Is nogal wat anders dan waar de Polletjes tegenwoordig graag naar kijken.
Morgen ga ik naar de markt voor een gezellig rood katoentje en dan mag ik toch nog eindelijk mijn creativiteit achter de naamachine botvieren op een echt meisjesjurkje.  Maar onder dat rode jurkje wil hij wél per se z'n legerkisten aan. Prima, hoeven we tenminste niet achter Annieschoentjes aan, want die hebben we hier niet in huis. Kunstpol en ik hebben dezelfde schoenmaat, dat wel. Maar mij zul je nevernooitniet zien lopen op echte Annies...

9 opmerkingen:

Marjan zei

Hihi, ik zie 't al voor me, die kisten erbij/onder.
Kortom: je kunt weer lekker aan de slag:-)
Succes!

Willy zei

Ik ben zo benieuwd naar een foto van Kunstpol als Annie! Ik weet zeker dat hij de zaal plat krijgt!

Willy zei

Dankjewel voor je lieve reactie! Maar hij klopt niet helemaal ... jij bent net zo lief als ik, wellicht nog veel liever! Fijn weekend!

Mirjam zei

Ah, op die leeftijd droeg ik ook alleen maar kisten ;))

clair1991 zei

doet me denken aan onze jongste dochter... een echte galajurk en wat droeg ze eronder? juist ja.. kisten.. de enige concessie: ze had ze een keer "gepoetst"

en onze andere dochten had zelfs op een gegevn moment kisten onder haart (zwarte) trouwjurk aan...

Ik wil dus maar zeggen: kisten bij een Annie jurkje?.. helemaal top!

grts

mama Jesje zei

dat wil ik zien... in dat annie-jurkje!;-)
leuk hoor, zulke enthousiaste kids!

repel zei

Haha, dat wil ik ook wel zien, die combi met de jurk :-)

ik droeg altijd Dr Martins...

Madelief zei

Oooh wel even een fotootje hè tegen die tijd. Ik wil die combinatie wel eens zien!

baasbraal zei

Doet hij dan ook zo'n mooi speldje in zijn haar?