maandag 8 maart 2010

De Superpurperpolletjesverrassingsverwenpakketwinnaar is...

... (denk hier even tromgeroffel en trompetgeschal op de achtergrond bij)....

Hier een fotoreportage van De Officiële Trekking. Grote Pol had de eer en verrichtte deze notariële taak met blinddoek en gipshand.
Maar, Sas, je moet nog even geduld hebben, want ik werd vannacht ziek. Echt ziek ziek, niet zoiets vaags chronisch. Maar wel iets dat met een dag misschien al helemaal over kan zijn. Iets met hangen over de toiletpot en misselijk en zieieieieiekzieieieieiek en viesviesvies. Maar het lag niet aan de kip in de hoed, hoor, want die bleef er netjes in bij de mannelijke Pollen!

Sas, mail je even je adres? Naar: lydia@debrugge-ede.nl
En ik ga natuurlijk aan de gang met jouw idee: zeepjes maken. Lijkt me inderdaad leuk en haalbaar, als ik niet misselijk meer ben.
En alle andere reageerders: heel hartelijk dank voor alle goede, gekke, leuke, creatieve, wijze en onwijze suggesties! Ik kan wel een database maken met alle ideeën... Ik kan weer een flinke tijd vooruit!

7 opmerkingen:

mama'ritha zei

Dat heb je leuk gedaan, met die foto's.

clair1991 zei

gefeliciteerd Sas.. en jij beterschap Purperpol... het heerst... hier net alles weer beter maar mijn Lief heeft het 2 weken volgehouden...
grts

Tricky zei

proficiat aan de winnaar! en leuk voor jou dat je weer zoveel leuke, nieuwe ideeën hebt... ik heb er ook wat overgenomen, hihi!

Toaske zei

Gefeliciteerd Sas!
En beterschap Lydia.

Fleur zei

Lydia, ik vind je leuk!

(beterschap met deze zieieieieiek)

Juudske zei

Gefeliciteerd sas!
Arme jij nu heb je een hoop tips en kan je helemaal niets even.... gied uitzieken dan eerst maar en dan leuke dingen gaan doen. Het was leuk zo'n denkopdrachtje voor een ander..hoeft geen eens een prijs aan vast te zitten...wij zijn ook weer even bezig zo!
Beterschap!

Anoniem zei

Jieieiehaaaaaaaaaaa, da's nog es boffen! Maar ... eh ... eerst maar lekker uitzieken voordat je je helemaal into the soap stort!

groetjes Sas