zondag 14 maart 2010

7-7-7-2 Huh? 2????

Ik vouwde de was. Zeven onderbroeken van Grote Pol, zeven slipjes van Purperpol, zeven boxershorts van Parapol, twee boxers van Rastapol. Sommige mensen hebben dus blijkbaar hun even (of een leven lang?) een geheugensteuntje nodig...

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe herkenbaar ;-)! Aangevuld met: elke dag tanden poetsen, pyjama onder het kussen leggen (of in ieder geval op bed en niet lukraak van me afgooien op de grond), gymkleren in de was, overige kleren ook in de was, jas aan de kapstok, bekers en broodtrommel op het aanrecht ... . Jongste heeft waarschijnlijk aan een A4-tje niet genoeg ;-)!

Anoniem zei

Olala, wat weer een herkenning.....

Anoniem zei

Haha herkenbaar.
Na deze fase van 2-onderbroeken-per-week kwam een andere: 3 t-shirts per dag en flesje deo per week :)

Toaske zei

Rastapol is Kunstpol neem ik aan? Wel herkenbaar hoor, oudste had hier ook een periode dat ze gewoon vergat een schone onderbroek aan te trekken.
Ik vind het geheugensteuntje erg grappig!

Tricky zei

hihi! wacht maar tot ie een liefje heeft, dan zijn zelfs 3 boxers per dag nog niet genoeg ...

Karien zei

:D inderdaad

En nu een uitprobeersel: kijken hoe dat staat, een roos voor jou:

@}-,-'-,--

Nicole zei

Lekker dan! Ik moet mijn jongetjes ook altijd aansporten een schone onderbroek aan te doen! Grappig eigenlijk om dit in de was terug te zien.

Tineke Plooij zei

Ach ja, in mijn jeugd deed je nog een week met je ondergoed. En was de was ook veel meer werk dan tegenwoordig: koken, wringen door een soort apparaat waar je alles met de hand doorheen moest draaien.
Alle respect voor mijn moeder, die het zo heeft gedaan totdat het vijfde kind kwam; toen schaften mijn ouders hun eerste volautomatische wasmachine aan, van heel goede kwaliteit, hij is jaren meegegaan, met alle luierwassen die hij draaide, ook met nog een zesde kind.
Ik geloof dat hij het desondanks 12 jaar heeft volgehouden en misschien nog wel langer.

clair1991 zei

en dat is nog eens een geheugensteun.. of zet het op zijn ipod... zo repeterend in de ochtend...de wekker....
succes ermee

ps misschien liggen ze gewoon nog in zijn kamer:)...onder alle spullen die "opgeruimd" zijn..

grts

Roelien zei

Ik wou hetzelfde zeggen als Clair1991: liggen ze niet gewoon ergens te slingeren op zijn kamer?

sillie zei

Hmm nou er is nog een mogelijkheid: mijn wasmachine maakt sokken kwijt, eerlijk waar iedereen levert paren in en er komen singles uit,en hun ega's duiken soms weken later pas weer op....hoe onuitstaanbaar, maar mogelijk heb jij een boxershortverslindende wasmachine?

Madelief zei

Ooooh het lijken mijn jongens wel, maar dat heb je vast wel eens gelezen...;-)
En dan dat vraagteken achter 'schone onderbroek' verklaart alles hè? Hij kijkt of het nodig is en zo niet, dan kan ie er vast nog wel een dag of 2 mee toe, zal Rastapol gedacht hebben.