zaterdag 12 juni 2010

Antwoord: These boots are absolutely made for me. Toch. Dus.

Vannacht heb ik er nog even wakker van gelegen, vanmorgen nog wat nagehikt en de schoenen nog eens goed gepast, maar dan met sokken aan. Dat hielp. Want.
Ik heb een kloek besluit genomen. De knoop doorgehakt.
Ik hou ze.
Lekker toch.

Grote Pol vindt ze lelijk.
Kunstpol dus ook.
De reageerders op het vorige blogje adviseerden allemaal: terugbrengen.

Maar ik. Jahaaa, IK!
Ik ben eigenwijs. Ik heb ze gisteren heel bewust gekozen. Ik heb goed vergeleken en nam deze beslissing best weloverwogen.
Dus. Dat u het even weet.

En dit zijn ze nou. Want u wilt natuurlijk allemaal weten wat ik nu toch voor vreselijks heb gekocht. Anders ligt u deze nacht maar wakker te woelen en te zuchten. En uzelf af te vragen.


En? Valt dat mee of tegen?

En dit is Nancy. En dat liedje zit al 28 uur in mijn hoofd en het wil er niet uit. Dus luister er maar niet naar. Of wel. Want het is best een heel gaaf liedje... Er zijn veel ergere liedjes om 28 uur lang in je hoofd te hebben.

12 opmerkingen:

Judith zei

ik moet eerlijk zeggen dat ik die ook had kunnen kiezen hoor, zeker als ze zo lekker zitten!!!

Caro zei

Ik vind ze stiekem wel hip en mooi. Grote Pol heeft geen smaak :-P. Zelfs onder een rok met lekker allemaal kleurtjes beenwarmers. En als ze toch echt lekker zitten...houden. Maar tot het echt tijd is dat de tenen van je voeten vriezen blijf je toch lekker in sandalen lopen?

Prulletje zei

oke, echt elegant zijn ze niet...maar zoal je al zei...ze zijn gemaakt om e op te lopen..en ik kan me voorstellen dat dat heerlijk zal zijn ! En dat telt ook...jammer dat dat elegante en heerlijk lopen niet altijd samen gaat..en soms moet je kloekmoedig een keuze maken, goed zo ! Knap gedaan, geniet er van als je lekker zonder zere voeten aan de wandel bent !

Repel zei

Nou, sorry hoor, maar ik vind ze stoer! Wandelschoenen moeten goede stappers zijn! En ik vind ze niet grof of wat. Ik zeg: goede keuze!!

Janny zei

Hoi,
Als meelezer wil ik nu toch even reageren. De afgelopen winter heb ik hetzelfde model schoenen (in het rood) gedragen. Liepen fijn en lekker warm. Ik vind ze beslist niet lelijk.

Groetjes, Janny

Anoniem zei

Dit lijken mij nou echt WEL heerlijke stappers!!!

Corrie zei

Prima schoenen.
Niks mis mee.

Wondelgijn zei

Volgens mij geweldige wandelschoenen!! Enne... die moeten niet mooi zijn, maar gewoon goed zitten en.... lopen!!

baasbraal zei

Lekker lopen op je lekkere bruine stappers. Voor de alliteratie had er lelijke tussen moeten staan, maar dat zijn ze niet.

Babette zei

Altijd lekker lezen hier, maar nu moet ik toch even reageren.....

Dat zijn heerlijke schoenen, wolky's, ik draag niets anders. Ik heb dezelfde schoenen als die van jou, in verschillende kleuren, en ook nog een aantal zomermodellen. Als je er eenmaal op bent gaat lopen wil je nooit meer iets anders....Je bent dus gewaarschuwd!!! (mijn man draagt ze sinds twee jaar ook......wel het herenmodel natuurlijk!!!!)

Purperpolletje zei

Ha Babette,

Ja, ik ben ook een echte Wolky-adept, hoor. Draag ze dus al minstens een jaar of vijftien. Maar dit model, alles met roll erin, zeg maar, vindt Grote Pol dus niet mooi. Jammer dan!
Leve de Wolky's!

Pascale zei

Ja hooo eens even! Als ze wel lekker zitten, moet je ze natuurlijk gewoon houden. Héél verstandig dat je doet wat je zelf wilt.

Ik vind ze niet zo lelijk, hoor. Ik had eerder gedacht aan
dit soort flatjes en dan in het beige of zo. Maar dan nog moet je het gewoon helemaal zelf weten. O zo.