vrijdag 19 februari 2010

Vol

Soms zit m'n hoofd zo vol halfaffe gedachtetjes, kronkeltjes, spinseltjes, verdrietjes, genietjes, invalletjes en toestandjes dat het állemaal niets wordt. In elk geval is het niet bloggensgeschikt. Gelukkig heb ik nu een weekje vakantie, voor een grondige rust-, schoonmaak- en opruimronde voor mijn hersentjes, mijn hartje, mijn vermoeide oogjes en alles wat maar moe kan zijn in je lijf.


Trouwens: ik heb ideeën zat, nooit last van laatste-momentpaniek. Er valt in Huize Pollenstein altijd wat te beleven. Ik ben alleen een beetje te moe en te vol om het te zien. Dus.

Raar blogje, dit. Slaat eigenlijk nergens op. Krijg je met zo'n hoofd.
Zal ik het wel publiceren? Voor u een weet, voor mij nog een vraag.

Nou ja, daar gaat ie dan! Hopla!

7 opmerkingen:

Toaske zei

Misschien een raar logje, maar ook een lief/leuk logje. Ik vind halfaffe gedachtetjes zo'n mooie woordjes!

Anoniem zei

dit is nou precies waarom ik schrijf, om van al die halfaffe gedachtes een geheel te maken.

Anoniem zei

En daar is ie dan, eindelijk: de voorjaarsvakantie! Ik hoop dat je een beetje kunt bijtanken, de batterij een beetje kunt opladen! Een dikke knuffel!

plukdedagsandra zei

'k Twijfel ook weleens over of ik sommige logjes wel zou schrijven, maar uiteindelijk blijft een blog iets persoonlijks.

Mirjam zei

Geniet van de vakantie! Of probeer het in ieder geval! Bijtanken!

Tricky zei

heerlijk woord, 'halfaffe gedachtjes'... en heel herkenbaar... vandaar dat er bij mij soms ook niets verschijnt... er zit nog zoveel, maar het wil nog niet geschreven worden of zoiets...
mooi op zich hoor! en vooral, ook heel eerlijk!
geniet met volle teugen van je verdiende vakantie! (voor mijn vriendin uit nederland is ze alweer voorbij nu, voor de vlamingen ook trouwens)

Wondelgijn zei

Juist die lieve logjes met halfaffe gedachten zijn de moeite van eht schrijven en lezen waard!!