zondag 7 februari 2010

De laatste award die ik ooit zal krijgen...

.... kreeg ik van Mammalien. Waarvoor heel hartelijk dank, dat zeker wel, maar ik heb besloten hierna geen awards meer aan te nemen. Ik ben niet zo awarderig en het over en weer geven en nemen van allerlei heus wel lief bedoelde awards spreekt mij niet zo aan.
Maar ik ben best heel interessant, dus van mijn zeven facts zullen jullie van je stoel vallen, als je je niet vasthoudt, dus daar gaat ie.

1. Ik heb een criminele harp. Daar speel ik gelukkig weer steeds vaker en langer op, omdat mijn conditie verbetert. Waarom die harp crimineel is, wil ik best eens uitleggen, maar dat is een ingewikkeld verhaal. Dat verhaal wil ik best een keer bloggen, maar dan moeten er wel voldoende reacties op mijn Purperpolpoll hiernaast komen van mensen die razendnieuwsgierig zijn naar dat verhaal. Laten we zeggen: dertig mensen, binnen tien dagen.

2. Op de dag voordat ik tien werd, stak ik zomaar een drukke weg over en werd geschept door een auto. Mijn been brak nogal en ik lag drie maanden in het ziekenhuis. Wil je een foto zien van het litteken? Stem dan op dat item in de Purperpolpoll hiernaast en ik plaats een foto bij meer dan dertig belangstellenden!

3.  Toen Grote Pol en ik nog zonder Polletjes waren, gingen we een keer met de TGV op vakantie naar de Ardeche. Daar kampeerden we op een heerlijk rustige camping, want er was nergens in toute France benzine te koop vanwege een vrachtwagenchauffeurstaking. Het was een moeilijk om ergens te komen, maar we wilden toch wat meer van la douce France kunnen beleven. Maar dankzij ons gebrekkige Frans en onze onhandigheid hebben we twee hachelijke, spannende reisavonturen beleefd. Van die dingen die je, terwijl je ze meemaakt, verschrikkelijk vindt, maar waar je daarna erg om kunt lachen en waarvan je kunt zeggen: 'Nou, nou, wat wij toch hebben meegemaakt...' Wil je meer over die avonturen weten, stem dan op de Purperpolpoll hiernaast en ik plaats foto's en reisavonturen bij meer dan dertig stemmen!

4. Ik heb een hekel aan telefoneren, behalve beroepsmatig. Als de telefoon hier gaat, kijk ik één van de andere Pollen smekend aan, een beetje zoals De Gelaarsde Kat van Shrek, zodat zij wel móeten opnemen. Wil je een foto van onze telefoon zien? Stem dan... 

5. Ik hou van geitenkaas en gerookte zalm. En rucola. Daar kun je me 's nachts voor wakker maken - als ik dan al niet (nog) wakker ben. Wil je dat ik een spannend recept plaats van iets Purperpollerigs met deze drie ingrediënten? Nou, je weet wat je te doen staat!

6. Ik heb geweldige ouders. Dat ik goed opgevoed ben, dat had u allang door, maar het was ook liefdevol, aandachtvol, warm en goed. Ze zijn leuk, lief, soms lekker gek, maar altijd zichzelf. Wil je een foto van die twee zien, ze zijn bijna vijftig jaar getrouwd, stem dan!

7. Ik poets mijn tanden al mijn leven lang met Elmex, ik was mijn haar met Elvive-nog-iets, deodorant is van Dove, draag altijd roze, paarse of gebloemde sokken omdat anders de Polletjes mijn sokken inpikken en omdat je ze toch niet kunt zien, en ik gebruik al jaren geen make up. Misschien moet ik dat maar eens gaan doen, maar het staat me tegen, dus toch niet. Op dit fact valt niets te stemmen, want dit hou ik lekker zo. Of je moet een foto van mijn sokkenla willen zien (nadat ik 'm uitgemest heb)?

En de award doorgeven, dat vind ik zo lastig. Wie wil 'm, wie heeft 'm nog niet? Ik vind het ook flauw om 'm niet door te geven, en van sommigen weet ik dat ze er geen prijs op stellen, maar misschien Jacq? Zeeuwse Mama? De Biepmiep? Tricky? Scrapothekerin? Mirjam? Helma? Alsjeblieft!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

dank je wel:)
ik vind al die verhalen wel spannend van jou maar heb toch voor de criminele harp gekozen. En mijn fantasieen gaan nu al helemaal los, dat wordt straks een slapeloze nacht :)

Toaske zei

Hahaha, wat een heerlijk logje. En wat fijn dat je gewoon op meerdere mogelijkheden kunt stemmen. Ik heb dus gewoon alle zeven de mogelijkheden aangevinkt en wacht vol spanning op de logjes.

sillie zei

ohhhhh kon je meerdere aanvinken... ga ik meteen ook doen :-) bedankt voor de tip toaske

Juudske zei

Nou alle verhalen en foto's lijken me wel leuk?grappig om te zien en lezen hoor! Hoop dat er veel mensen stemmen! leuk!!!!!!

Tricky zei

en toch is het een leuk logje hoor... jammer dat je niet meer in awards gaat doen...
en wat zie ik, ik sta onderaan... komt mij dan wel even wél goed uit, want het ontbreekt me de laatste tijd nogal aan inspiratie (of liever, mijn hoofd is te moe en te vol met andere zaken!)... thx
en wat lees ik, je mag op meerdere dingen stemmen... aha, want ik twijfelde al tussen 3 dingen...

Zeeuwse Mama zei

Ja hoor, ik heb ook op bijna alles gestemd, en ik kijk al uit naar al die avonturen enzo ;-)

Mammalien zei

Ik voel me vereerd dat ik je de allerlaatste heb gegeven... hoewel je er misschien toch nog wel een keer instinkt. Je hebt hem creatief opgepikt in ieder geval.

En nu allemaal stemmen!!!

Anoniem zei

tralalala ga maar eens bij de reacties op mijn laatste logje lezen:)))) en eeh..juist ja. Er staan nu bij mij ook 7 "facts" want het waren er maar 5