vrijdag 13 mei 2011

Gestoord + update

Gestoord werden al die Bloggerbloggers van die storing. Zenuwachtig ook. En nu zweeft er blijkbaar nog van alles in de lucht en we hopen maar met z'n allen dat al die berichten en reacties weer veilig, en op de goede plaats, gaan landen.
Gisteren had ik net een paar uurtjes vóór de storing een berichtje geplaatst dat nogal persoonlijk was en ja, dat voelt niet fijn, dat nu juist dat berichtje ergens zweeft.

Nou ja. Dan maar even iets completely differents. Een foto die ik hier ergens in de buurt maakte. Dit is nu de Kreelse plas - van harte bij u aanbevolen, mocht u toch in de buurt zijn. De Kreelse plas in de regen. En zoiets, mensen, zoiets is nooit zomaar weg, zoals Blogger. Dit is mooi. Dit is goed. Vooral als je zelf in die regen staat. Dan ben ik weer even helemaal happy. Want van dit soort regen, beste mensen, word ik meestal best heel blij.

Gek mens ben ik, hè? Compleet gestoord.

En wat ziet mijn oog? mislukking is weer geland! Nog wel op een verkeerde datum, maar toch! Nu de reacties nog...

4 opmerkingen:

Judith zei

nee hoor je bent gewoon jezelf en dat is maar goed ook want zo ben je prima.. dus geen gestoord mens maar een prima mens en blijf gewoon lekker zo

Tineke Plooij zei

De Kreelse plas is prachtig!

Meyser zei

Wat een ont-zettend mooie foto! Van mij mag jij hiermee een carrière als fotografe. Zat je natuurlijk net op mijn toestemming te wachten...

T'ke zei

Dat verdwijnen van Blogger was echt wel spooky! Heb je je niet afgevraagd of al je posts er nog zouden zijn? En wat als alles weg was? Of al je volgers/reacties/... verdwenen waren? Lost in cyberspace of zoiets... Gelukkig is alles goed gekomen en heb ik toevallig jouw blog gevonden!