dinsdag 24 mei 2011

Ach, wat sneu nou

Och, och, wat sneu nou. Mijn heer van Stand, alias Grote Pol, heeft ook een blog. Dat blog wordt zo af en toe gelezen, dat ook nog. Maar natuurlijk vallen zijn bezoekersaantallen bij die van mij totaal in het niet. Ook al zo sneu.
Maar nou moet-ie de hele dag al nodig iets bloggen en het lukt maar niet. Hij krijgt mij maar niet afgemeld. En ik krijg mijzelf ook maar niet afgemeld. Ik ben gewoon niet weg te slaan, hier thuis op de Blogger.
Nou? Wat wil dat zeggen? Dat de wereld niet zit te wachten op weer een berichtje over de held van Grote Pol die vandaag 70 is geworden? (leuke lezersvraag: wie bedoel ik?) Of dat de wereld wil dat ik weer een superfijn en gezellig berichtje schrijf? U wordt op uw wenken bediend.... Maar om Grote Pol een plezier te doen kunt u natuurlijk massaal even (voor de vorm) doorklikken naar zijn laatste berichtje. Dat krikt zijn bezoekersaantal lekker een beetje op!
En drie keer raden waar dát berichtje over gaat... Over zijn grote liefde, zijn steun en toeverlaat, en het leukste bloggende mens van het gehele wereldwijde web: ME, MYSELF AND I!!! Oh yeah!!!!

5 opmerkingen:

Greet zei

Als je dan toch niet weg te slaan bent uit blogland, kun je wel antwoord geven op een aantal losse eindjes, bijv.:
- Wanneer ga je een weekendje weg en waarheen?
- Hoe gaat het met het tweede spoor?
- Ben je er al uit wanneer sint-juttemis is?
- Heeft er zich een sollicitant gemeld op je advertentie?
- Welk ijsje heb je gegeten van die gewonnen twee euro?
Wij doen zo ons best om te reageren op jouw stukjes dat wij toch wel recht hebben op antwoord op deze losse eindjes, nietwaar?
En o ja, ik lees Zeg nu zelf altijd. Interessant en humoristisch.

Jet zei

Feliciteer je Grote Pol dan even met de verjaardag van Bob Dylan van mij? ;-)
En hier is het ook al een gedoe op blogger, rare situatie al met al...

YKO zei

Zal ik je draak even steken, ik kreeg zaterdag ook een bosbloemen, oke ze waren nog voor moederdag. Maar er zat gerbera in, pioenrozen, anjers, maar geen chrysanten.

Maar Purperpol hij houd van je en dat is het aller belangrijkst en er zijn natuurlijk ook nog heel veel vrouwen die nooit een bosje bloemen krijgen van hun man.

Dus treur niet, volgens mij doe je dat ook al niet meer, geniet van de bloemen en van al die reacties op je blog en natuurlijk van het stijgende lezerstal van Grote Pol

Groetjes van Ineke

Judith zei

hhhahaha laat ik daar nu net al gelezen hebben van de week....

Fokelien Haije-Ploeg zei

Tja. Wat zal ik zeggen. Als ik achter de pc zit en de bloggen langsga, kom ik uiteraard ook bij Grote Pol. En wat VIND ik het leuk dat ik van hem een (virueel dan wel) bosje bloemen kreeg! Ik ben al op zoek naar mijn bloemenpers, dat bosje koester ik! :-)))