donderdag 26 mei 2011

DWZI allemaal cadeautjes

Van overal in het land kwamen ze naar me toe! Ik won zelfs een GiveAway en dat wil wat zeggen, dat was me nog bijna nooit overkomen...
Maar helaas, helaas, ik heb nu geen tijd om daarover te bloggen. Komt nog, komt nog, beste mensen. Ik gooi er snel een fotootje op van een cadeautje dat we morgen op een bruiloft gaan geven. 't Was nog een haastklus en de verf is nog nat. Grote Pol zal ze zo mooi strak strijken.

Judith is een oude verkering van Grote Pol. Er was ooit een dag dat we allebei verliefd op hem waren, zo'n 25 jaar geleden en dat ik erom moest huilen, want ik was nog veuls te jong voor hem. Judith zag mijn tranen en gaf me heel lief een klein cadeautje. Een klein cadeautje met een mooie tekst. Een groots gebaar van haar.
Inmiddels zijn Grote Pol en ik al bijna 21 jaar getrouwd en voor Judith is het dus morgen (pas) de grote dag. Ik hoop dat Judith en Jan ontzettend gelukkig met elkaar worden en dat ze samen heel veel afwasjes zullen doen, vandaar die theedoeken!

Meer DWZI? Klik hier!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou! Ik vind het een origineel kadootje! Veel plezier.

Pien zei

Superleuk! Leuke dag morgen!

kronova zei

leuk idee. En een mooie dag!

Susanna zei

nou dan heb jij je grote kado al bijna 21 jaar in huis!!!
gefeli met je gewonnen prijsjes!!
en leuke theedoekjes, altijd handig!

Fienke zei

intrigerend verhaal!

Anne-Jo zei

Die zijn mooi geworden!

Trudy zei

Mooi! Zowel je cadeautje als je verhaal!!

Daan zei

mooi -x-

ChoCho zei

Leuk gedaan ! dat is pas een persoonlijk cadeau, waar ze elke dag gebruik van maken; ze zullen veel aan jullie denken ;-)