donderdag 14 oktober 2010

Ik ben in verwachting!

maar niet van een kind.

Ik ben in verwachting van een vloer. En dat kleine schoentje in het berichtje hieronder, dat zo schattig bij het open haardje van Ellen/Playmobil staat te wachten, is dus geen symbool van mijn eventuele zwangerschap. Soms doe je dingen zonder erbij na te denken en ik dacht er dus geen moment bij na dat er mensen zouden zijn die dachten dat ik zwanger zou zijn. Moeilijke zin, ja. Maar u begrijpt me wel.
Ik zou  best zwanger willen zijn, hoor. Daar niet van. Maar dat is out of the question. Om meerdere redenen die ik allemaal niet op het wereldwijde web ga slingeren. Ik stel me nog steeds erg beschikbaar voor een leenbaby, zo een met schele oogjes en die nog een beetje ruikt naar moederschoot. Maar die leenbaby's schijnen niet te bestaan.

Omdat die vloer zaterdag gelegd wordt, is de kachel alvast verhuisd naar buiten, dan staat ie niet in de weg. Maar mensen, het is opeens koud aan het worden. Dus zit ik hier met een rode neus en een dikke trui over mijn dikke trui over een dik t-shirt te tikken en te klappertanden. Een paar meter verderop staat een klein olieradiatortje, maar dat mag van ons pas om negen uur aan, want dan gaat het avondtarief in. Die dingen vreten stroom, namelijk. Wij zijn zuinig. Te zuinig, vindt u niet? Mag u best vinden, hoor. Daar niet van.

Maar voor de gezelligheid en een béétje warmte hebben we wat kaarsjes aan gedaan. Dat dan weer wel.

6 opmerkingen:

Susanna zei

zelfs in verwachting zijn van een vloer kan al spannend zijn, wat zal het worden, hoe zal het zijn?
alvast veel plezier met 't nieuwe kindje!! ;-)

Mammalien zei

Ben benieuwd naar je vloer. Foto???

En die leenbaby's, neuh, ik geloof het niet. Tenzij je gastouder wilt worden. Of oma. Maar of je polletjes daar al aan toe zijn...

Jeanette zei

En je hebt toch nog altijd de openhaard? Haal je de schoenen weg en ga je lekker ervoor zitten :0)

baasbraal zei

Ja, te zuinig! En : ik kon me al niet voorstellen dat je in verwachting van een kind zou zijn....
Maar ik vind heet WEL een leuk stukje!

Judith zei

hahaha dat is zeker koud. wij hadden hier ook geen verwarming de hele dag omdat manlief met buurman de nieuwe ketel ging installeren...gelukkig doet hij t!!!.
ben benieuwd naar je vloer!

Karin zei

Oei, das nu wel koud ja. Gelukkig volgende week pas nachtvorst ;)