zondag 26 september 2010

Grote OpruimOplossingen - 1: boeken

Ik vond gisteren in de krant inspiratie voor De Oplossing voor mijn BoekenProbleem - dat eerlijk gezegd dus niet echt een probleem is. Lumineus vind ik het. Geniaal!

Hier, kijk eens:
Zo'n kast ga ik ook kopen. En dan zet ik 'm voor het huis. Iedereen die langskomt mag boeken trekken, tegen passende betaling. Boeken retourneren mag in veel gevallen ook, via de deurbel kan dat snel, discreet en gemakkelijk. Het mooie is: als ik dan zelf weer eens een boek uit de PurperPolBoek-O-Maat© wil lezen, trek ik 'm zelf even. De inhoud van de PurperPolBoek-O-Maat© bepaal ik zelf en kan per seizoen, per maand, per week of zelfs per dag aangepast worden. Bij succes plaats ik meer PurperPolBoek-O-Maten©, verspreid door het gehele land. In dat geval kunt u op termijn ook plekjes in de PurperPol-O-Maten leasen.

10 opmerkingen:

Greet zei

Geweldig, ik heb me kapot gelachen. Zelfs al helemaal uitgewerkt! Wat zul jij een lol gehad hebben bij het maken ervan.
Maar zet de Bijbel maar op nr. 1 en zet er bij dat het beter voor de mensen is dat ze hem niet retourbezorgen maar er blijvend in blijven lezen.

De Repel zei

Wat een briljant idee, zowel op R'dam CS als voor jou thuis. Je blueprint vind ik het einde!

Greet zei

Je hele opruimprobleem is nu opgelost. Gewoon voor elk soort een PurperPol-o-maat. Maar plaats er geen voor de Polletjes. Dat zou betekenen dat er een heleboel artikelen niet geschreven zouden kunnen worden.

Toaske zei

Gat in de markt!

Karien zei

Leuk om te zien welke boeken je niet meer terug wilt en welke je juist aanraadt! Maarreh... als je echt nog spoorboekjes van 6 jaar geleden hebt, zou je toch kunnen overwegen om gewoon wat van je voorraadje weg te knikkeren!

ChoCho zei

een pracht-idee - je tovert weer een glimlach op mijn gezicht vandaag :-)

pien zei

cool plan

[maar die bouquet-en zijn juist zo leuk voor je huwelijk!]

Judith zei

hahahaha leuk zo'n automaat! ik kom kijken als hij staat hoor!

Tricky zei

wat een geniaal idee! super!

Mirjam zei

Cooooool! Zo eentje wil ik ook wel!!! :-)