donderdag 15 april 2010

Bikini's met borstjes

Vanmorgen las ik dit stukje in de krant. Scherpe foto's maken is nog een hele kunst, maar je kunt het vast wel lezen.

Goede actie van die critici. Maar ik begrijp de ouders ook niet die dit soort dingen voor hun kinderen kopen...

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Onbegrijpelijk zoiets toch. Her verkochten ze 2 jaar geleden bij C&A BHtjes (Svenja had haar eerste nodig in maat 164) met van die voorgevormde dingen. Vanaf maat 128, ik schrok ervan! Het verkoopstertje vond het helemaal niet raar, de dochters willen toch op hun moeders lijken. Zei ze dan. Pffffft.

Zeeuwse Mama zei

Echt ronduit belachelijk vind ik zoiets. Op die leeftijd zijn ze daar nog helemaal niet op zo'n manier mee bezig. Denk ik. Hoop ik. Ik toen niet tenminste.

Mammalien zei

De kop doet iets engs vermoeden (een paar jaar geleden kwamen de kleuterstrings in het nieuws, toch?) maar voor het bericht heb ik even mijn bril nodig....

Judith zei

niet normaal zeg hoor. Ik vond het al erg genoeg dat ik als in mijn klas jaren terug de meiden al met strings zag..waar waren de lieve roze printjes gebleven enz.
En nu zie je ze gelukkig niet meer in de kleedkamer want broekjes met pijpjes zijn in...daar op die school dan. Maar schoenen met hakjes vind ik nog steeds niets voor kinderen naar school of thuis hoor. Hooguit horen die in een verkleedkist te zitten.Kinderen moeten toch nog lekker kind kunnen zijn en niet horen niet bezig te zijn met hoe ze eruit zien met borstjes toch?

Toaske zei

Tssss! Belachelijk, kan er niets anders over zeggen.