zondag 18 april 2010

AfKeersysteem

De Polletjes kijken graag naar Ultimate Survival, een programma op Discovery Channel. Daarin worden heel stoere mannen gefilmd die in allerlei woeste, onherbergzame gebieden weten te overleven. Ze worden uitgebreid gefilmd, dus is er een vangnet van een hele friet met frikandellenetende crew, denk ik dan... Maar goed, het lijkt allemaal net echt.
Om in leven te blijven eten en drinken deze mannen wel heel vreemde dingen en dat wordt natuurlijk uitgebreid en smeuiig in beeld gebracht. De Polletjes gruwen al van asperges en spruitjes. Kijken naar Ultimate Survival is voor hen dus als pure horror. Ze griezelen heerlijk bij het zien van die kokhalzende hunks die rauwe geitenballen eten, of vissen met blote handen vangen en met hun tanden zo het vlees van de graat afscheuren. Of sponsachtige plantjes uitknijpen om het vocht dat naar hondenbraaksel zou ruiken in hun mond te laten druppelen. Echt, The Shining kan er niet aan tippen.

Kunstpol liet dit fenomeen niet los en bedacht bij de afwas een fantastisch woord hiervoor. Hij zei: 'Ze hebben gewoon tijdelijk hun afkeersysteem uitgeschakeld, volgens mij.'
Ik hoop dat Kunstpol ook zo af en toe zijn afkeersysteem gaat uitschakelen, bijvoorbeeld als we morgen iets met champignons eten.

5 opmerkingen:

sillie zei

hihihihihi wellicht kun je op zoek gaan waar die knop zit???ik kan hem ook wel gebruiken ;-)

baasbraal zei

Afkeersysteem(proeft het woord in de mond....), ja, daar lust ik wel pap van, van dat soort woorden.

Judith zei

ieh nou ik houd ook absoluut niet van champignons hoor! brrr

Mammalien zei

Hoe herkenbaar. Zoon hier vindt dat programma geweldig en hoeft nergens van te griezelen (zoals ik) maar zelf iest anders eten dan brood, ho maar!

Goede vondst trouwens, dat afkeersysteem. Dat systeem werkt hier bij mij en de kids iig prima!!!

Repel zei

Wat een mooi nieuw begrip. Ik wou dat ik het kon uitschakelen als ik weer eens een spin zie of zo!

Jummie trouwens, champignons!