zondag 22 februari 2009

Wasrek

Polletje verklaart: 'Ik wil een wasrek.' Hij bedoelt een wasbord, een sixpack, een gespierde buik, maar hij is dusluuktisch, dus vandaar.
Om zijn nieuwgestelde doel te bereiken doet hij wat halfwassen buikspieroefeningen op onze zachte bank die echt geen zoden aan de dijk zullen zetten. Hij bekijkt zijn buik eens kritisch en ziet inderdaad nog geen verschil. Als hij van mij hoort hoe body-builders trainen, verandert hij zijn plan. Dan maar een goede handstand beheersen. Maar ook dat is lastig. Als je die armpjes van hem ziet, is dat ook geen wonder. We noemden Polletje altijd al gekscherend Tarzan, vanwege zijn indrukwekkende lichaamsbouw, not. Inmiddels oefent hij de kunst van het maken van een hoofdstand: een handstand, maar dan steunend op zijn hoofd. Met een zacht kussentje eronder.
Dinsdag gaat hij weer naar fitness, misschien wordt het ooit nog wel eens wat, de wil is er. Maar het zal nog even duren. Ik hou je op de hoogte.

4 opmerkingen:

Toaske zei

HOe ik hier terecht ben gekomen weet ik niet meer eigenlijk. Leuke blog met heel verschillende onderwerpen. Ik kom hier vast en zeker nog 'ns terug.

Anoniem zei

Leuk zeg. Onze zoon had ooit ook zulke dromen. Nu is hij in de opleiding voor timmerman en heeft spieren .....echt abnormaal. Bedankt voor je bezoekje bij mij, ik kom graag weer voorbij hier.

Purperpolletje zei

Nou, welkom!

Helma zei

GEWELDIG!!!!!!!!!!! ;-) Misschien kun je hem wijs maken dat helpen in de huishouding ook een zeer goede invloed heeft op het ontwikkelen van zijn wesrek! (Je weet maar nooit, misschien trapt hij er in!) ;-)