dinsdag 3 februari 2009

Uitstel

Eigenlijk wil ik naar bed. Maar ik ga niet. Want de vloer in de badkamer is zoooo koud, en de vloer in de slaapkamer, en het tandenpoetswater en alles is boven zoooo koud. Het bed ook.
En vannacht had ik twee nachtmerries, een om drie uur en na een hele tijd klaarwakker liggen om zes uur opeens weer één, en stom, ik zie er tegenop om vannacht weer zo naar te gaan dromen. En dan 's morgens móet ik opstaan. En dan voel ik me gewoon ziek en verdrietig. En dan sta ik op, en dan is alles nog steeds zoooo koud.
Maar ik ben nu zoooo moe.
Kom Lyd, gewoon dóen. Bericht publiceren en huppekee. Morgen gaat het vast beter.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Lydia, zo pas je koude verhaal gelezen,heb je het vannacht beter gehad? gelukkig is het niet meer zo koud buiten,is e.e.a. een bijwerking van een medicijn,zondag hoorde ik van een neef van Coby dat hij op zijn reis iets moet innemen tegen Malaria,waardoor hij droomt over dingenvan toen hij 4jaar was, dat vind hij niet leuk meer.
Heb je nog kunnen werken vandaag,
ik hoop van wel, dat doe je toch zo graag?
Denk er maar aan dat God van geen uitstel weet, dat wij op weg zijn naar het beloofde land,fijn toch?
Liefs,Maomi.

Anoniem zei

Tegen een koud bed helpt een pittenzak (of hoe zo'n ding ook mag heten). Een paar minuten in de magnetron en dan in je bed. Als je die er een tijdje van te voren in legt (of in laat leggen.....) is daar de meeste kou verdwenen.
(Deze week in de aanbieding bij het kruidvat.)

Purperpolletje zei

Nu nog een magnetron..