vrijdag 27 januari 2012

Twiedeldiedom

Ooit heb ik een Twitteraccount aangemaakt om er vervolgens niets mee te doen. Vandaag zag ik dat ik toch al twee volgers heb. Wow. Leuk, hoor, ik hou wel van volgers. Hier op dit blog heb ik er opeens weer één minder, daar kan ik dus eigenlijk helemaal niet tegen.
Maar goed, die volgers op Twitter wil ik natuurlijk niet teleurstellen. Dus - tadaa - heb ik meteen maar wat getweet, en ach, het viel best mee. Al blijft het natuurlijk een raar kletsmedium waar je volgens Kunstpol dom van wordt. Schijnt wetenschappelijk bewezen te zijn.

U wilt natuurlijk weten wát ik dan twitter,
Twiedeldiedom, twiedeldiedee.
Maar ach, dat is nu verschrikkelijk bitter,
Die 140 tekens krijgt u hier niet mee.

7 opmerkingen:

Jet zei

Eens kijken wie jij allemaal gaat volgen daar op twitter, want dat is ook de bedoeling hè? Anders 'klets' je ook zo in het luchtledige... ;-)

YKO zei

Ga je wel even zoeken op twitter

twitter de twitter

Groetjes Ineke

Anoniem zei

oh ! Twiedeldiedom, ik dacht even dat het rennen vandaag een fluitje van een cent was, eventueel met leuk Polletje mee.. En ik volg maar ben geen volger. Wie weet hoeveel er stiekem meelezen? Astrid.

Mrs. T. zei

Als je op twitter net zo leuk bent als hier, dan ga ik je NU volgen. ;-)

Tineke Plooij zei

Hmm, ik heb ooit een Twitteraccount geopend om iemand te volgen; dat is nu niet meer relevant, omdat de situatie waarom ik dat deed veranderd is.
Nu toch maar eens gekeken: ik heb daar één volger.

Mijn oudste dochter gebruikt haar Twitteraccount om bijvoorbeeld politici te volgen, ze is nogal politiek geïnteresseerd, maar zelf twittert ze geen boodschappen rond.

Saskia, Jan en Payal zei

nah zie, ik heb u alleszinds ne volger bijgegeven want ik volg al langer maar was dat blijkbaar nog niet officieel.

veel twitterplezier :o) ik begin er niet aan ... ik hou meer van de lange uitleg haha!

CdeV zei

hihihihi