zaterdag 8 augustus 2009

Vakantie vieren is óók eng

Gisteren in de krant een berichtje over een moeder die, op vakantie in Frankrijk, de kinderwagen waar haar zeven weken oude baby in lag even losliet om een foto te maken. De wagen rolde de pier af en de baby overleed. Verschrikkelijk.

Toen Parapol nog een peutertje was, klom hij eens van ledikant naar commode naar vensterbank - vier hoog. Het enige wat hem nog scheidde van de afgrond was een simpel raamklemmetje. Ik kwam zijn kamertje binnen en schrok me wezenloos. Als ik eraan terugdenk, kan ik er nog een wee gevoel van in mijn maag krijgen.
Het gaat erg vaak nog nét goed.

Daarom vind ik op vakantie gaan, naast leuk, ook gewoon héél erg eng.

7 opmerkingen:

pien zei

oooowwww, vreselijk...
ik heb een reusachtig voorstellingsvermogen en grote fantasie, dat is echt helelmaal niet altijd zo grappig! wat voor een draaamaas ik af en toe 'verzin'!
brrrr, zeker die met mn kindjes.....
en ik ben nooit degene die denkt, dat zal mij niet overkomen! ;)
gewoon op god vertrouwen is toch het enige dat werkt..

Princess Of Pink zei

Ik heb helaas geen kinderen maar kan me ZO de angst voorstellen!! Vreselijk idd. en die drama's voorstellen, ja dat doe ik ook en is helemaal niet fijn om zo'n inbeeldingsvermogen te hebben, jakkes.

toaske zei

herkenbaar hoor, wat je schrijft. Ik ben altijd gewoon zo dankbaar als we alle vier gewoon veilig in ons bed liggen 's avonds.

Franca zei

Nou en of!
Hier een oudste die altijd op pad ging.
We hebben hem (uiteindelijk) op de gekste plaatsen terug gevonden. Maar daar ging soms een paar uur overheen.
Ik kan niet eens omschrijven waar je hart dan zit.
Franca.

Mirjam zei

Verschrikkelijk ja! Sinds ik kinderen heb, vind ik vooral water doodeng. Over een brug fietsen al....:o((

Wondelgijn zei

Ik zal je vertellen... net komt jongste beneden. We zijn net terug van vakantie. De vriend van de moeder van één van haar vriendinnen is vorige overleden tijdens hun vakantie. Gewoon... verdronken in zee... Ongelooflijk hè?
Zij hebben de Duitse nationaliteit, dus in de Nederlandse krant zal er geen ruchtbaarheid aan gemaakt zijn denk ik.... Vreselijk drama, vooral ook omdat die moeder en haar vriend blijkbaar over een paar weken zouden gaan trouwen. Nu heeft die moeder dus een begrafenis gehad...
Ik ben even stil...

Nicole zei

Dat vind ik ook! Thuis ken je de gevaren en heb je het huis kindveilig gemaakt, maar op vakantie loeren er nieuwe en onbekende....