zondag 23 augustus 2009

Schatten

Van mijn lieve Kleine Broer en Schone Zus kregen De Polletjes echte schatten. Kunstpol kreeg een hilarisch boek, echt waanzinnig.
Op alle zoekplaten staan Bin Laden en consorten en het een en ander aan militaria verdekt opgesteld. Aan Kunstpol de twijfelachtige eer ze op te speuren. Beetje fout vind ik het eigenlijk wel. Maar wel leuk fout.

En Parapol kreeg een munitiekist uit de Tweede Wereldoorlog.

Ik vind hem mooi! Wat mij betreft zoeken we een plekje voor dit zware gevaarte in de woonkamer, dat zal dan het eerste echte militaria-in-het-enkelvoud (?) zijn dat zomaar in de gezamenlijke leefomgeving van alle Pollen te zien is... En er kan nog wat in ook. Wat te denken van wat leuke, frisse plantjes? Of een verzameling kookboeken? Of wat muziekinstrumenten die hier nu her en der rondslingeren?
Parapol is nu nog op fietsvakantie, dus ik kan ongestoord mijn gang gaan. Hèhèhè... (= verboden Eucalypta-achtig lachje)

5 opmerkingen:

Wondelgijn zei

Hahahaha.... Eucalypta... ik wéét het nog!! Gaaf, die kist, overigens!!!

Anoniem zei

Dat 'Waar is Bin Laden?'-boek zal vast leuk zijn, maar het klinkt stiekem wel als een schaamteloze kopie van de - ontzettend leuke - 'Waar is Wally?'-boeken van Martin Handford. Zelfs de voorkant met die letters lijkt erop.

Jacqueline

Anoniem zei

Verzamelt Bunkerpol soms ook dingen van het Zwitserse militair? Ik zou wel eens een pakje op kunnen sturen....

Anoniem zei

ja maar zijn zoon kunstpol wel hem veeeeeeeeeeeeeeeeeeel grager

kunstpol

Purperpolletje zei

@Scrapothekerin. Nou. Uhhhh. Klein huisje, hè? En al zoooooveeeeeel dat we altijd maar willen bewaren....
We denken er nog even over na. Aan de bovenstaande reactie kun je al wel zien dat Kunstpol het wel heeeeeel graag wil (even door zijn dyslexie/slordigheid heen lezen!).