zondag 16 augustus 2009

Gevulde potjes

Vandaag heb ik de medicijnpotjes afgebakken. Met glasverf werken is niet echt mijn ding, zeg maar. (Ik verwijs nu stiekem naar een boekje dat ik graag wil hebben: Taal is zeg maar echt mijn ding - Paulien Cornelisse, een aanrader!)
Dit is het resultaat. Ik heb ze net gevuld dus deze week hoef ik niet meer na te denken bij het slikken. O, o, wat een feest wordt dat!

5 opmerkingen:

jente zei

Leuker wordt het vast niet om zoveel medicijnen te moeten slikken, maar het ziet er wel een stuk gezelliger uit dan al die kartonnen doosjes, stripjes etc.

Willy zei

Kom ik toch even spieken op je site om te kijken of je toch niet per ongeluk een blog hebt geschreven, ja hoor, een blog. Mijn Blogs-updates doet het niet helemaal zoals het moet!

Het ziet er mooi uit! Net wat Jente schrijft; het lijkt me heel fijn voor je om niet meer zo te hoeven nadenken bij het slikken.

Enne ... dat boek staat op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag! Ik heb de schrijfster ergens ooit op televisie gezien toen ze dit boek promootte en dacht: hebben!

Ook jouw laatste week vakantie of val je binnen een andere regio?

Mirjam zei

Nou, Ikke vind ze leuk!

Nicolette zei

Ja, er lijkt iest is met de blog-updates... Afijn, leuke potjes voor die rotpillen. Zou het bijna nog een feest worden om pillen te slikken. Heb net voor man-lief ook weer voor 2 weken doosjes zitten vullen x 8 pils/day...

Anoniem zei

ik vind ze heel fris en gezellig geworden, ze kunnen best op de schoorsteen staan. hoeveel moet je er per dag van slikken? Heel veel sterkte ermee, enop je gezondheid
vind ik wel van toepassing, in dit geval!Ik meen het echt serieus hoor. Hartelijke groet, Maomi.
PS Het doosje mag er ook zijn!