vrijdag 19 juni 2009

Tsja? Cha? Sjah? Tja? Ah! Tzatziki!

Het had niet veel gescheeld, of dit berichtje was twaalf uur geleden al gepubliceerd. Meestal rol ik 's avonds in halfcomateuze toestand m'n bed in, maar gisteren dus niet. Ik kon de slaap niet vatten.
Middenin vannacht, zo wakker als ons buurhondje met ADHD, had ik opeens zo'n verschrikkelijke, bijna onbedwingbare, zin in tja, hoe heet dat spul ook alweer? Iets fris, met komkommer, yoghurt en veel knoflook. Tja. Tsja. Chachacha. Ik had er nog nooit eerder zin in gehad, dus ik wist niet wat me overkwam.
De naam wilde me maar niet te binnen schieten en ik wilde dus maar even gaan googlen en meteen een lollig blogje schrijven. Middenin vannacht zag ik de tekst al helemaal voor me en het leek me toch funny! Wat zeg ik? grappig, nee: hi-la-risch. Ik bleef toch maar even liggen, want zo erg wakker als het buurhondje met ADHD was ik eigenlijk ook niet meer en opeens, in een vlaag van bewustzijnsverruiming, wist ik het: tzatziki. En toen viel ik eindelijk in slaap.
Maar vannacht had ik dus zin in tzatziki. Dat u het even weet. Hilarisch hè?
Nou.
En of.

Tjonge.

6 opmerkingen:

Madelief zei

Oh ja, mjammie! Tzattziki! En dan de echte Griekse hè, met mega veel knoflook. En een lekker stokbroodje erbij met van die lekkere kruiden en olijfolie...Als je niet meer hoeft, mag je het doorschuiven naar mij hoor! ;)

Jeanette zei

@Madelief:: als je dan nog overhoudt, schuif het dan maar naar mij door :0)

Hihi, Purper, weet je zeker dat je dit niet droomde?
Maar tis wel errug jammie!

Anoniem zei

Oh wat lekker! Even tussen 2 haakjes...zulke "zin-in"-tijden had ik soms ook. Vooral de eerste 3 maanden dan:))

Toaske zei

Ellen neemt de gedachtes uit mijn hoofd! ;-)

Fleur zei

:-)))))))))

pien zei

tuuuuurlijk had je daar zin in! altijd yummie!!! zeeeeker snachts!