zaterdag 6 juni 2009

Please send chocolate!

Al een tijdje geleden kreeg ik van Zuster M. een envelop met inhoud. Chocolaatjes! En deze kaart:
De envelop heb ik bij mijn pillenvoorraad gelegd en van de chocolaatjes kon ik afblijven, wat op zich een groot wonder is. Zuster M. drukte me op het hart deze chocolaatjes als noodvoorziening te zien.
Vanmorgen heb ik er één genomen, want mensen, things áre getting worse. Ik ben opeens zomaar verkouden. Hoest en proest. Zucht en steun. Ik hijg als een oud paard als ik even de trap op moet. Het snot zit achter mijn ogen, kriebelt in mijn keel en heeft alle andere beschikbare holtes en gaten in mijn hoofd tot de nok toe gevuld. En het zit daar maar. Op zich is dat wel rustig, maar lopend snot geeft je in elk geval het idee dat er beweging in zit.
Vanmiddag kruip ik weer lekker in mijn bed en laat de damesfinale maar zonder mij voorbij gaan. Nou, dan gaan de things at Purperpol's really really worse, kan ik je zeggen!
Nog vijf chocolaatjes op voorraad.

6 opmerkingen:

EWIK zei

Nou ik heb dat gesnotter wat jij beschrijft net achter de rug. Sterkte ermee. En je weet het: het is TIJDELIJK.
EWIK

Madelief zei

Hè bah, als je de damesfinale laat schieten dan ben je echt niet in orde! Ik hoop dat je morgen al weer wat beter in orde ben voor de heren...
Nu maar even uitzieken in je bed en laat alle Polletjes maar goed voor je zorgen: opdracht van Madelief!

Wondelgijn zei

O, wat errug... maar jij hebt in ieder geval een reserve voorraadje... ik ga nú naar de supermarkt voor mijn voorraad!! (zal ik wat extra meenemen voor je???)

Toaske zei

Oh wat vervelend zeg. Heel veel beterschap en hopelijk gaat je snot snel aan het wandelen.

Anoniem zei

Hoi Lydia,
Ik hoop dat het chocolaatje je goed heeft gedaan... En anders dat het snot in elk geval in beweging is gekomen. De herenfinale was niet zo heel spannend helaas (heb je die wel kunnen zien)? De dames heb ik ook gemist omdat ik moest overwerken (hoera).
Veel beterschap!
Zuster M.

Inge zei

He vervelend voor je dat je in de lappenmand ligt! Neem je vriendjes maar mee hoor (zakdoekjes) en ziek maar goed uit hoor!
Veel beterschap!