zondag 21 juni 2009

Misselijkmakende contactadvertentie

Hierom (klik erop, dan kun je 'm beter lezen) moet ik gewoon bijna janken.

Ben ík nou gek?

Grote Pol zag deze advertentie toevallig in de krant staan (en ik geloof dat ja, want hij is de liefste, trouwste, meest toegewijde en eerlijkste man op aarde,). Ik was blij dat ik een jurk aanheb, want als ik een broek aangehad had, was die afgezakt. Toen ik het even liet bezinken, werd ik gewoon kwaad! En daarna verdrietig en kotsmisselijk.

Ik kan er niet bij.

Laat mij dan alsjeblieft maar heel naïef en wereldvreemd blijven, want bij de mensen die zoiets leuk vinden, wil ik niet horen.

En als je dit las en je voelt hetzelfde als ik? Sorry dat ik dit plaatste, misschien verwijder ik het wel weer. En vergeet het maar snel...

'Ik wil leven door uw Geest en in waarheid, o Heer...'

8 opmerkingen:

Wondelgijn zei

Neeeeeeee, dit is niet waar!! Toch?? Een geintje?? Een misselijk geintje?? Neeeeee, zo ziek kunnen mensen toch niet zijn...?
Of wel....? Nu twijfel ik... Jeetje...
Nu ben ik er stil van....

*stilte*

Willy zei

Ziek. Héél ziek. Vijf vrouwen zoeken voor hun vriendin. Arme vriendin. Zulke 'vriendinnen' zou ik op de stoep bij het grof vuil zetten, inhoudsloze dozen ...

Madelief zei

Nou ja zeg. Als dit geen grapje is dan snap ik het niet meer. Want als het een advertentie is om iemand te grazen te nemen is het wel heel misselijk. Ik weet dat het in ieder geval niet over mij gaat.

Nicolette zei

Belachelijk zeg!
Trouwens: zoveel 'wensen' zoeken in 1 man is zo-wie-zo onbegonnen werk. Ja joh, bij sommige mensen is het niveau gewoon niet hoger...

Jeanette zei

Een vriendin van mij had ooit eens ruzie met een aantal anderen en die hebben haar telnr toendertijd op een sexsite neer gezet waardoor ze continue lastig werd gevallen door hitsige mannen.
Ik was erbij toen ze eens gebeld werd, heb meteen de politie erop gezet.
Afschuwelijk als 'vriendinnen' (dat zijn ze niet, want dan doe je dit niet) dit doen...

Anoniem zei

Jakkes

Cisca zei

Dit is toch echt een grap, of niet?

knofje zei

Nee joh, dit is gewoon een heel foute grap. Toch??