donderdag 11 juni 2009

Is dat wel normaal?

Is het wel normaal dat puberzonen liever geld voor een cadeautje voor hun moeder uitgeven, dan dat ze voor haar een klusje doen of haar een kusje geven?

Ik krijg overigens nog genoeg kusjes van ze. Is dat eigenlijk ook wel normaal?

Parapol noemde mij gisteren zijn moeder zaliger. En bedankt.
Ik heb maar even uitgelegd wat deze - in zijn ogen - prehistorische uitdrukking eigenlijk betekent. Nu noemt hij mij zijn moeder half zaliger. En bedankt. Is dat wel normaal?

Kunstpol zeurde al jaren om een mobieltje. Moet ie een verlanglijstje maken voor zijn aanstaande verjaardag, weet ie dus helemaal niet meer dat ie op zijn twaalfde zo'n ding mag. Dit welvaartskind is zijn innigste wens gewoon vergeten en denkt alleen nog maar aan zakgeldverhoging, Nintendo's en het recht om eindelijk allerlei 12+films te mogen zien. Is dat wel normaal?

Ja, dat is blijkbaar normaal. Want je moet jezelf nooit vergelijken met anderen. En bovendien geldt hier de les van mijn lief moedertje- nog lang niet zaliger-: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!

En ik hou zo van die gewone gekte van mijn Polletjes.

3 opmerkingen:

Madelief zei

Toen ik het las dacht ik: je hebt een leuk (en zo herkenbaar) gezin!

Wondelgijn zei

Heel ormaal en hééééél herkenbaar!! Hahahaha... gewoon laten gebeuren allemaal, want, net wat je zegt: iedereen is anders en reageert anders!!

Inge zei

Gelukkig, jij hebt dus ook zo'n abnormale gezin! Hahaha!
Volgens mij is dit heel herkenbaar in een gezin met pubers! Welkom bij de club!

Fin weekend hoor!