vrijdag 20 maart 2009

Verwend

Grote Pol reageerde naar mijn zin niet snel genoeg op mijn subtiele en stille hint: 'Als je mij eens wilt verwennen, moet je iets uit het webwinkeltje van Pien bestellen.... Bijvoorbeeld deze (priemende wijsvinger op artikel), of deze (idem).'
(Zo moet ik ook altijd mijn verlanglijstjes maken: Sokken, HEMA / middenblok / derde stelling rechtsboven / blauwe met paarse stippels / 80% katoen, 20% polyamide / maat 39-41 / prijs €4,50. Trouwens, met sokken heb ik er geen problemen mee, maar wel met 'gevoeliger' cadeaus, maar daar moet het dus ook op die manier beschreven worden. Heel romantisch.)

Maar goed, ik bestelde dus zelf een etuitje voor mezelf. Om mijn lensbakje in te bewaren, een reservevoorraadje pillen, kunstdruppels voor m'n droge ogen (hard nodig ondanks al het gejank de afgelopen tijd...), een pen etc. Vandaag kwam het pakje met de post en alleen al het pakje was genieten geblazen.
Pien kan pakjes maken. Pien is goeoeoed.
Zelfs de postzegels zijn leuk. Ingepakt in een of andere kleurige Chinees krantje, etuitje in een leuk vloeipapiertje verpakt en het etuitje is nog mooier dan op de foto op de site van haar webwinkeltje! Hier ga ik nog lang van genieten.

Als je jezelf wilt verwennen, of een ander: koop wat bij Pien!


3 opmerkingen:

Hadasse zei

Ik moet erg lachen om je 'subtiel omschreven hinten' ;-)
Geweldig, mannen ;-)

Anoniem zei

Wat ben ik blij, dat jij zo blij bent! Alle mannen vinden dingen kopen vreselijk naar en moeilijk, als ze brood en melk moeten hebben, geen enkel probleem. aanbiedingen moet je helemaal omschrijven!Anders komen ze toch met het allerlekkerste thuis.Toch?
Maomi

pien zei

lief! :)