vrijdag 27 maart 2009

Double date - Part Two

Eigenlijk is er geen nieuws. Ik had jullie graag een smeuïge ontknoping, wat spanning en sensatie en eventueel liefdesverdriet willen voorschotelen, maar helaas. Ik heb niets te melden.
Polletje vertrok woensdag naar N. zónder een briefje op de grote boom te prikken (het weer was ook niet je-dat, het briefje zou doorweekt zijn geraakt, en als je naar N. gaat, vergeet je sowieso alles om je heen), op school verraadt niemand zichzelf en Middelste Pol heeft gewoon de hele middag in de stromende regen op de hei rondgebanjerd.
De Polletjes zijn overigens meer van de woorden dan van de daden(, wat dit soort dingen betreft). De afgelopen dagen werden de vreemdste, grappigste en meest fantastische plannen met een hoog Pietje Bellgehalte bedacht, die vervolgens nooit zullen worden uitgevoerd. Zoals:
-het dragen van een spionagebril met achteruitkijkspiegels,
-het plaatsen van bewakingscamera's in bomen,
-het plaatsen van emmers met water op takken, voorzien van afstandsbediening,
-antwoordbrieven met jeukpoeder of, leuker nog, een bom in álle gymtassen van álle meisjes doen.

Nog steeds wil Polletje graag weten wie die brief schreef, maar N. blijft gewoon het allerleukste meisje van de hele wereld. En of ze woensdag hebben gezoend, mogen we niet weten.

1 opmerking:

Hadasse zei

He ik was zo benieuwd wie het nu eigenlijk was.. maar helaas, geen ontknoping, eigenlijk niet nodig inderdaad want N. blijft toch het allerleukste! ;-))