donderdag 4 oktober 2012

Fairtrade

Liever nog dan biologisch voedsel, kopen wij, van huize Pollenstein, spullen met het fairtradelogo.
Dus als u die chocoladetaart gaat maken (recept van maandag), doet u dat vast ook met fairtradechocolade.

En om u nog wat extra te inspireren en te motiveren:

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldig!! zo mooi, daar zijn geen woorden voor!
maomi

erika zei

wat een geweldige reclame voor Fairtrade ! Ik heb hem meteen doorgestuurd naar mijn zoon, die onder andere werkt voor Fairtrade en cacao-projecten begeleidt in onder meer Ghana.

Tineke Plooij zei

Ik heb je recept in mijn receptenmap in Word overgenomen.
Ik bak niet meer zo vaak, maar als ik ooit dit recept ga maken, zeker weten met FairTrade chocola.
Als ik zelf chocola koop let ik daar altijd op; soms is het overigens UTZ chocola die ik koop, een ander concept, misschien net iets minder fair, maar ook een stapje in de goede richting.
Ik heb een keer een artikel gelezen over de voor en nadelen van beide concepten, en beide hebben voor en nadelen; en ik vond het best lastig om op grond van dat artikel een voorkeur voor één van beide systemen te hebben. Daarvoor vond ik UTZ niet goed genoeg eigenlijk.