donderdag 22 maart 2012

1002 / 8000/ 136 / 3910

U leest hier op Purperpol.blogspot.com bericht nr. 1002. Sorry mensen, er kwam even een telefoongesprek tussendoor, anders had ik twee berichtjes eerder wel vermeld dat 't m'n duizendste was. De reactieteller staat op bijna 8000, dus een simpel rekensommetje wijst uit dat ik gemiddeld acht reacties per bericht heb ontvangen en daarvoor, lieve lezertjes, ben ik dankbaar. Er zijn natuurlijk plenty mensen die nooit reageren, maar dat is hen vergeven. Net zoals ik vele, vele volgers heb, maar dat er maar een klein deel (136) hier ergens rechts hun sporen nalieten.

Tja. Wat gaan we nu doen? Feest vieren, natuurlijk! 1002 berichtjes, da's niet niks. Maar ik ben éven niet in de juiste feeststemming, want ik schijn opeens €3910 euro's terug te moeten betalen aan een fijne uitkeringsinstantie. Helaas, of gelukkig (want ik vind het maar stomme materie), snap ik niets van de cijfertjes en de uitleg daarbij. En misschien, heel misschien, is er wel gewoon ergens een rekenfout in mijn nadeel gemaakt. Dat hoop ik maar. En u ook, want als dat zo is, ga ik feest vieren en hier iets gezelligs weggeven of zo. Tot die tijd houd ik mijn hand op de knip en eten we de voorraadkast langzaam maar zeker leeg. Opgeruimd staat netjes.

12 opmerkingen:

PIKE zei

Ennuh, die 136? zijn dat het aantal blikken in je voorraadkast?

Purperpolletje zei

@PIKE, o ja, beetje onduidelijk. Inmiddels veranderd in de tekst: ik heb 136 officiële volgers, waarvan jij er een bent. Waarvoor nogmaals zeer hartelijk dank!

PIKE zei

Het is geheel mijn plezier!

YKO zei

Ach ach wat is dat nu weer, ik hoop dat er gauw helderheid komt en dat we dan met z'n allen je feestje kunnen vieren.

Groetjes
Ineke

Saskia, Jan en Payal zei

poeh ... mooi lijstje met cijfers ... hoewel ik die 3910 er wel een serieuze spelbreker bij vind! Hopelijk kan die binnenkort veranderd worden naar 0!

Ik ben trouwens blij van één van die 136 te mogen zijn !

Roos zei

Gefeliciteerd met dit respectabele aantal blogjes! Hopelijk valt het mee met dat nare cijfergedoe en kun je toch nog in feeststemming komen.

Mrs. T. zei

die 3910 kwam toch zeker niet door antwoord a. Of was het nu b? In ieder geval: keep up the good work hier. Ik lees hier graag.
Maar wanneer kom ik nu eindelijk hier in die rechterkolom te staan. Dat wil ik toch wel heel erg graag weten. Ik als trouwe lezer/reageerder hier.

Purperpolletje zei

@ Mrs. T: Tadaa!!! U wordt op uw wenken bediend! En waarom heb jij niet zo'n rechterkolom????

Wiek zei

Ohjee, Ohjee, Ohjee, 8 reacties al op dit bericht... Wat gebeurd er nu met mijn, 9e, reactie...
En ik ben nog wel trouw lezer, vamen al die blogjes...
Maar van die 3910 euro weet ik niets... Succes

marion zei

o jee, ik duim met je mee

Anoniem zei

Beste purperpol,
Ga in bezwaar en dan moet de hele zaak opnieuw tegen het licht gehouden worden. Wellicht werken ze al met de informele aanpak en krijg je een gesprek met iemand van de afdeling erbij die je kan uitleggen hoe het zit. En als er een fout is gemaakt dan komt dat nog wel naar boven. Ik werk zelf bij een gemeente bij juridische zaken en ik zie toch regelmatig fouten naar boven komen nav een bezwaarschrift. Dus klim in de pen of de computer. Doen hoor. Succes.
Groetjes Nicole

Mrs. T. zei

Eindelijk in de kolom gekomen! Ik heb jullie allemaal in netvibes staan. Ook handig. ;-)