Uitgelezen 2019

maandag 13 december 2010

Hip met mate

Ik ben ook een beetje hip. Ja, als u mij In Het Echte Leven kent zult u dat vast niet met mij eens zijn, maar op papier lijkt het er toch echt wel op.
  1. Ik heb namelijk een blog (maar dat wist u al. En bloggen schijnt meer en meer uit te raken. Twitteren is meer ín, maar daar begin ik niet aan, hoor.)
  2. Een Wii.
  3. Een Hyvesaccount (waarvan ik denk dat ik 'm ga opzeggen, want ik vind het maar helemaal niets. Vooral al die rare groepsuitnodigingen die ik krijg via kinderen die ik ooit in de klas heb gehad en nu mijn Hyvesvrienden zijn... Zo heb ik nog uitnodigingen staan voor de Supercooleplaatjeshyves, de Muggen zijn *** hyves, de Trek die stekker uit mn wekker want ik lig hier net zo lekkerhyves, de Ik steel potloden bij de IkeaHyves, de Slalommen tussen streepjes op de weg is cool!hyves en de  Ik-erger-me-aan-elastiekjes-die-nét-geen-3-keer-om-je-haar-kunnen-Hyves. Nou, daar zat ik echt op te wachten.)
  4. Ik hou ook van de muziek van U2, dit tot grote verbazing van Kunstpol die onlangs ook heeft ontdekt dat hij U2 goed vindt en van zijn stoel viel toen hij merkte dat ik een flink aantal nummers zó kan meezingen. Hij dacht dat ik alleen van Bach zou houden.
  5. En last but not least: ik zit ook al op Facebook! (ksnaperalleennognietveelvan, veelteveelmogelijkheden...)
Verder houdt het wel op met de hippigheid, hoor. O ja. Ik heb ook nog een mobiele telefoon. Maar die is uit het jaar 0, nog onhipper dan een koelkastmodel en je kunt er niets mee. Behalve bellen dan. Maar dat doe ik ook al nooit. Ik moet altijd denken aan de 'mobiele telefoon' van B100 in een hele oude serie van Bassie en Adriaan als ik dat ding gebruik.

13 opmerkingen:

Toaske zei

Jij bent gewoon superhip! En laat dat maar aan je mannen lezen.

YKO zei

Je bent super hip, en ik ken je niet persoonlijk. Maar ja wat maakt dat uit.

Als je maar niet gaat denken als B100, dat je altijd pech hebt.
Hij komt bijna elke dag nog op de TV, kijken wij via uitzendinggemist, maar dat is ook super hip.

Groetjes Ineke

Sabia zei

Je bent hartstikke hip.

Susanna zei

twit hyv face....zeer hip!
dan ben ik ook hip!!

al heb ik wel mijn blognaam veranderd in mijn hippe kunstnaam: http://susiart.blogspot.com/

Mammalien zei

Zoooo, wat ben jij hip zeg! Bijna net zo hip als ik. Doe je ook aan shirtjes waar je één schouder bloot laat of laat je dat (net als ik) aan je 15-jaige nichtjes over?

ChoCho zei

hipper dan mij ... of is het ik ? maar in alle geval, héél hip ;-)

Judith zei

hip genoeg hoor!

Hanneke zei

Ohhh! Wat ben ik dan onhip! Ik heb van alle "musthaves" (Jek, de term alleen al!) alleen de mobiele telefoon (die dan wel kan bellen én SMS-en,dat dan weer wel), verder ontbreekt in mijn huishouden de magnetron, DVD, de Hyves, Facebook (ik heb wel fotoalbums!), de auto - en wat miste ik allemaal nog meer (niet)???

Gerda zei

Twitter doe ik ook niet aan, Hyves wel (erg leuke spelletjes... hahaha), Facebook ook, maar ook geen idee wat ik daar mee moet doen eigenlijk, een mobiel heb ik ook alleen bellen en sms-en en ja, ook een blog. Al doe ik daar op het moment niet echt veel mee. Tja, zijn wij hip of niet? Of willen wij wel hip zijn????

Mirjam zei

hahaha, ik dacht al, waar ken ik die vent van ;)

ennem...errug hip hoor ;)

baasbraal zei

Volgens mij is het woord hip alleen al het bewijs dat je het niet bent.....

Anoniem zei

Whoeaa Janneke....gelijk heb je! Lydia: Facebook is goed voor je taal hè:))

Diedel zei

Bloggen is hip genoeg voor ons
dus blijven we gewoon verder bloggen