Uitgelezen 2019

vrijdag 17 december 2010

Deze week zag ik roze sneeuw


Zo mooi: de avondschemering is in de hoge lucht al begonnen en de zon maakt de hoge takken van de bomen stralend roze. Mja. Op een foto natuurlijk niet goed vast te leggen. Zeker niet door mij (klunsfotograaf) en ons cameraatje (klunstoestelletje)...  Dit is nu typisch iets waar je gewoon heel stilletjes naar moet kijken en het tot in je diepste poriën laten doordringen.
Gelukkig kan ik nu ook eindelijk gaan geníeten van de sneeuw: ben er nu wél klaar voor, een paar weken geleden vond ik het nog echt veuls te vroeg...

Meer DWZI? Via Roos en Daan kom je nog eens ergens!

10 opmerkingen:

plukdedagsandra zei

Heel erg mooi inderdaad en ik ben net zo'n belabberde fotograaf. Ik probeer soms de gezelligheid hier vast te leggen, maar dat lukt nooit zoals ik het zie in het "echt".

Fijn weekend, Sandra.

Meyser zei

Ik neem me voor om morgen de (niet meer zo kluns-) camera mee te nemen op de ochtendwandeling met de hond. Zal je dan zien dat het net druilerig vuil weer wordt, terwijl deze middag de zon zo mooi op het wit scheen toen ik op de trein stond te wachten. Dus zoals je zegt, genieten van het moment.
(en morgen toch maar eens proberen)

Daan zei

Wauw echt magisch!

Fijn, wit (en roze) weekend!

Fienke zei

Toch geeft je foto wel een goed beeld, mooi!

baasbraal zei

Ik vind dat je het goed hebt vastgelegd! Iedereen die het wel eens gezien heeft, weet precies wat je bedoelt en dat andere deel moet maar eens goed uit zijn/haar doppen leren kijken. Ik moet je even bijlezen hoor, van 14 dagen. Dat gaat een aantal dagen kosten, maar dan ben ik weer bij!

CdeV zei

prachtig :-)

Roos zei

Joh, jij weet hoe het er echt uitzag en dat is alles wat telt toch?
Nu elke ochtend en avond op de uitkijk staan voor meer van dat moois!
Fijn weekend!

Karien zei

maar dit is op een andere manier toch een heel prachtig plaatje geworden!
zoals er vandaag waarschijnlijk nog duizenden geschoten zijn vandaag... sneeuw maakt alles mooi

Liene zei

Ik vind de foto bijzonder goed gelukt! Erg mooi!

Anneke zei

Prachtig hoor!