maandag 25 mei 2009

Wauw, leuke vloer!

Kunstpol is een sloddervos en chaoot. De vloer in zijn kamer ziet hij als handig verlengstuk van zijn bureau, kasten en bed. Er ligt altijd van alles. Van verdwaalde kogels tot vuile sokken, van een knaloranje leeuwenstaart (nog van de voetbalgekte) tot muntgeld (als dat niet gewikkeld in honderd elastiekjes in zijn rommeltjesdoos ligt: zo vond hij laatst zomaar €3,50!). Van de halve boekenkast tot hele wisseltentoonstellingen van 't een of 't ander.
Ik heb een hele tijd het volgende plaatje op het toilet laten hangen voor we verder scheurden, maar het helpt tot nu toe niet veel... De hint is nog wat te 'stil'.


Maar Kunstpol heeft een excuus. Hij heeft namelijk gelezen dat zijn grote voorbeeld Vincent van Gogh, wiens kunstzinnig niveau Kunstpol later minstens zal evenaren, ook zo'n soort vloer had. Dat hij, voordat hij zijn kamer schilderde, die vloer eerst grondig van verfspatten en troep moest ontdoen... Dus!
IJzersterk argument. Ik sta met mijn mond vol tanden.
Er zit eigenlijk maar een structurele oplossing op:
Dat zal Parapol met zijn megaverzameling aan legerspullen ook goed uitkomen. En Grote Pol, met zijn megaverzamelingen van 't een en 't ander.

4 opmerkingen:

Willy zei

Hihihi, arme jij! Het valt soms niet mee voor ons vrouwen om deel uit te maken van een mannenhuishouding inclusief alle verzamelwoede, rotzooi, bende, rommel, etc.. 'Maar mam, ik heb het al opgeruimd?!' Is een rommelmarkt nog een ideetje?

Hoe is het werken gisteren gegaan? Heb je je energielevel een beetje kunnen handhaven?

Lydia zei

hi Lyd.
Meen je dat nu van die politieagente?

Ik vind igg geval wel dat jij puberploblemen en andere kindproblemen zo verschrikkelijk goed kan beschrijven, dat ik zelfs kan meeleven alsof ik een eigen kind zou hebben ( wat , prijs de Heer, natuurlij neit zo is)

Lyd

Wondelgijn zei

Hahaha... precies de kamer van middelste hier!! Volgens mijn vriendin ligt het aan de 'lichting' van 1992.... slordig, slordiger, slordigst!!

Jeanette zei

Hoi!

kwam hier toevallig via Ellen en wil je even zeggen; Wat schrijf je leuk (en herkenbaar, zelf 3 kids waarvan er 1 uit 1994 en 1 uit 1997 zijn)

Wat t opruimen betreft, volgens mij is dat een tic van de jongste zijn... Ik was thuis de jongste en grootste sloddervos, mijn zoon is de jongste en zo mogelijk een nog grotere sloddervos (moet wel bekennen dat ik het in de loop der jaren heel wat minder slordig geworden ben, dus er is hoop haha)

En n groter huis heeft geen zin hoor, weet ik ook al alles van, gewoon nog meer rommel verzamelen (en niet meer kwijt kunnen *LOL*)