dinsdag 8 februari 2011

Voor een Wii fit plus moet je wel een dikke huid hebben

want dat programma is lekker confronterend.


In het midden zie je mijn gezellig dikke Wii-personage, links het smalle postuurtje van Parapol (Parapol Wiit niit - veel te saai - daarom kijkt hij niit), rechts zie je spijker Kunstpol. Beide jongens hebben een goed fiiguur. Dit in tegenstelling tot dat van mij daar op dii Wii. Nog wel. Want de kiilo's vliigen er de laatste weken aardig af, sinds we ook dit programma voor de Wii hebben aangeschaft. En misschien wel alleen dankzij dat heerlijk onflatteuze beeld. Ben helemaal verslingerd aan het balance board...
Van harte aanbevolen voor mensen dii willen afvallen!

En o ja. Een mededeling van huishoudelijke aard: Dankbaar en blij meld ik dat Grote Pol vanmorgen alle overhemden netjes heeft teruggebracht naar de winkel. Pfoei. 't Was allemaal een pot nat, mensen. U dacht toch niet echt dat ik er ook maar één acceptabel vond? (Maar hier is mijn moeder het vast niet mee eens. Sorry mam!)

9 opmerkingen:

IMS zei

Uhhh - maakt de Wii dan zelf een personage aan op basis van je gewicht en maten? Dat lijkt me inderdaad wel confronterend ja :-D.

Aritha zei

Nou eh...geen Wii dus.

Sannah zei

Kan alleen maar zeggen:

Iiiiiiii !

Greet zei

Wat zielig! Moesten ze echt allemaal terug? Het is toch niet belangrijk of jj ze acceptabel vindt. Jij hoeft ze toch niet te dragen. Sterkte, Grote Pol!

Judith zei

haha wat moet je man nu aan???
hahaha ben blij dat we geen wii hebben.. wil geen dik poppetje zien van mezelf...afvallen ben ik nu wel aan t doen.. gelukkig

Anoniem zei

Zou dat nou echt werken, afvallen met de WII?

Pukkie zei

Kan me zeker voorstellen dat je alle overhemden hebt teruggestuurt naar de winkel.

De Wii, zeker leuk. Verbrand goed veel calorieën, zou zeker kunnen helpen in de strijd tegen de kilo's.

Anoniem zei

nummer 3 is best mooi, na een paar keer wassen is tie al een stuk fletser,toch?
Eenoverhemd staat veeeeeeel leuker dan al het andere,mijn man draagt ze gelukkig, alleen nooit een das, en die zijn soms zo leuk,toen ik hem de eerste keer zag, droeg hij die.
En een colbert!!
Goeie ouwe tijd.
kziekzie.

Sarah zei

Ik kan je vertellen dat ik ook zo'n dik Wii-poppetje kreeg. En ze kijken zo goed naar je BMI, terwijl dat geen goede maatstaf is. Maar wel errug leuk!!! (ik doe dan persoonlijk weer veel aan karten).

Enne....over overhemden: Bij Adam (de winkel) kan je ook mooie vinden, maar dan moet je wel wat geld willen uitgeven....