zondag 13 februari 2011

Elkaar de liefde verklaren

'En?' polste ik voorzichtig op onze zondagmiddagwandeling, 'wat gaan wíj aan Valentijnsdag doen?' Maar ik had het natuurlijk kunnen weten: Grote Pol moet niets hebben van dat soort commerciële flauwekul. En hij fulmineerde er nog een poosje vurig op los, terwijl ik, zoals gewoonlijk, m'n best deed mild te zijn en te blijven en niet volledig in de contramine te gaan.
'In de tv-gids van deze week staat een leuk artikel over elkaar de liefde verklaren, dat moet je ook maar eens lezen,' opperde ik optimistisch. 'Nou! Je hebt eergisteren nog bloemen van me gehad, jij moet niet zeuren. Er zijn zat mannen die dat nooit doen,' verdedigde hij zich nog eens. Voor de zekerheid.
'Ach,' zei ik mild. 'Je hebt ook al tijden niets van mij gehad.' 'Nee!' zei Grote Pol opgelucht, want het gevaar leek bezweken. 'Laten we het daar eens over hebben.' 'Wat wil je dan eigenlijk hebben?' vroeg ik toegeeflijk. Maar toen bleef het stil. Grote Pol kon niets bedenken. En toen ging het al gauw weer over gewone koetjes en kalfjes en genoten we van elkaars gezelschap en van de lentelucht.

Dus straks begin ik nog maar weer eens over elkaar de liefde verklaren. Dat dat óók best kan op 14 februari. Zodat je het in elk geval weer een keer duidelijk hebt gemaakt aan elkaar. En als genoegdoening geef ik morgen een Groot Romantisch Cadeau aan Grote Pol. Ingepakt in knalrood papier met zilveren hartjes. En dan geef ik hem ook nog allemaal kusjes. Lekker puh.

9 opmerkingen:

Purperpolletje zei

Bezweken?

Grote Pol

oma leentje zei

Ach geweldig logje . Hier moet de man ook niks van Valentijn hebben. Ik wel helaas. ;-)

marion zei

mag ik je blog linken op mijn blog?

Irene zei

Wat dacht je van 10 meter rood satijnen lint om jezelf in te wikkelen?
Romatischer kan het niet!!
Ik wens je mooie Valentijnsdag!

Greet zei

Ik weet wat er in dat Groot Romantisch Pakket zit. Een houthakkersoverhemd! nr. 2

ChoCho zei

hahaha, veel plezier op deze Valentijnsdag xxx

Mama's Psychologie zei

Haha :) Geniet ervan vanavond!

Wondelgijn zei

En dan ben ik benieuwd of Grote Pol toch nog stiekem iets voor jou georganiseerd heeft....
Fijne Valentijnsdag!

ada zei

Ik geloof dat ik het wel goed met Grote Pol zou kunnen vinden.
Ada