zaterdag 26 februari 2011

Bloggedoe

Hè, bah. Binnen een week twee volgers kwijt. En de kijkcijfers zijn ook al niet zo geweldig (of ligt dat aan de vakantie?). Vindt u mij niet meer leuk, dan? Ja, hallo, ik kan ook niet alle dagen even grappig, onderhoudend of interessant zijn, hoor.
Vandaag bijvoorbeeld. Vandaag wil het even niet. Deze week een beetje veel gedaan, vandaar. Het is even op. Dus komt er ook niets leuks op dit blog te staan. De Polletjes doen toevallig ook heel gewoon, vandaag. Geen leuke uitspraken, geen puberaal gedrag dat vermeldenswaard is. Saai hoor.

En dan doe ik ook nog wat werkelijk het slechtst zou zijn voor je blog. Zeuren over dat je niets te schrijven hebt. Echt lekker slim bezig, Purperpolletje.

O, nou, ik weet toch wel wat. Een leuke link naar een bijzonder blog dat twee jaar geleden fanatiek en enthousiast werd gestart. Na zeventien berichtjes was de inspiratie op. Ik vermoed dat dit blog binnenkort definitief wordt verwijderd, dus grijp uw kans nu. Ik vond het zelf erg leuk om nog eens door te snuffelen. Wie weet u ook. En heeft u geen idee wie die malloten zijn? Dan bent u net zo moe als ik nu. Op tijd naar bed, zou ik zeggen.

Tot slot nog een fijne tip. Iets nuttigs, iets waar u misschien wel iets mee kunt.
U moet beslist, net als ik en al die bekenden die ik in de bioscoop zag met hetzelfde goede idee, naar The Kings Speech gaan. Morgennacht wint die film vast een boel Oscars. En verdiend, mensen. Heel verdiend. Want ik geniet al drie dagen na van die film. Stiekem wil ik eigenlijk meteen weer.

22 opmerkingen:

CowRoad zei

Ik lees je blog elke dag en vind 'm errug fijn, dus gewoon doorgaan aub?! :-)
Marjan/ Seattle

Tineke Plooij zei

Kings speech is inderdaad een geweldige film!
En erg in trek bij de NGK.
Ik was er woensdag met een vriendin uit de NGK, en heb tenminste 8 andere NGK-ers gespot.
De vriendin waarmee ik samen was zei ook al dat ze deze nog wel eens zou willen zien.
En ik denk erover om de DVD ervan te kopen.

Karien zei

Niet blind staren op die volgers... Je hebt er in elk geval een hoop meer dan ik :D
Sommige mensen lezen misschien liever anoniem - bij mij in elk geval wel. Maar de kijkcijfers zijn dan ook best wel prettig :-)
En toch, en toch... schrijven doe je vooral voor jezelf, en voor wie dat leuk vindt om mee te volgen. Soms stijgt het misschien naar je bol of zakt het in je schoenen, maar als je gewoon jezelf blijft, blijf ik je in elk geval volgen!

Madelief zei

Nee hoor, je bent me als volger niet 'kwijt', maar er verandert binnenkort iets, dus ik heb me overal even 'ontvolgt'.
Ik wens je sterkte, en afgelopen week zie iemand tegen me dat je zonder de dalen ook de hoogtepunten niet kan meemaken, daar hou ik me maar aan vast en dat wil ik je ook meegeven, als oppepper. Alleen weet ik niet of het lukt, want soms voelt het zo anders..

Irene zei

Heb na het crashen van de harde schijf weer alle moeite gedaan om je blog te vinden en weer toe te voegen aan mijn favorieten.
Is dat dan niet volgerig genoeg???

It's me zei

Hallo ! ga jij lekker jezelf blijven.....ik lees je post altijd ja altijd dus pas op !! hahahah!! en volgers vallen er altijd af......ligt niet aan jouw.......niet twijfelen gewoon lekker doorgaan.....en jezelf blijven we komen hier voor jouw hoor........tot je dat maar weet...wie zegt dat? It's Me....wij dus....zeg maar.....xxx...

wilmi zei

ach ach, tis toch wat met die volgers. Volgens mij was het wisselweek of zo, haha, bij mij ook eraf en erbij, het is net als lijnen ;)
Nou en als jij niks meegemaakt hebt, dan weet je er toch nog aardig wat over te schrijven. Ik heb dat andere blogje eens bekeken, dat is werkelijk waar hoogstaand bloggen voor kunst en legerliefhebbers. Ik zou nog even wachten, wellicht zijn de volgers die hier vertrekken geinteresseerd?? ;) (haha, ik vind het wel humor hoor, die pubertaal)
En die film, dus daar moet ik naar toe? Wij waren pas bij Sonny Boy, ook heel indrukwekkend en ontroerend mooi -> aanrader dus.
Trouwens.. Wat is NGK?
Fijn weekend nog verder en rust wat uit...
groetjes,
Wilmi

sillie zei

jasses ik had ook ontaarde volgelingen die mij in de steek lieten....ik heb er natuurlijk 3 nachten wakker van gelegen...
;-)

Anoniem zei

Ik lees ook elke dag -anoniem-.
En ik (en manlief ook af en toe als ik 'm iets voorlees van je blog) genieten van jouw soort humor.
Door je blog over oepsvoeding ontdekte ik dat je in Ede woont en daar woon ik ook. Heel grappig om te herkennen. Helemaal apart vind ik dus dat ik je op straat zomaar tegen kan komen (zonder dat we dat weten) en dat je misschien wel eens iets bij mij in de winkel gekocht hebt. Misschien ben je wel een vaste klant, ik weet het niet?
Maar om een lang verhaal kort te maken: lekker doorgaan, ik zou je missen en je puberzonen uitspraken ook. Geweldig, zet hem op!
Een mede-edenaar.

Purperpolletje zei

Hé, anoniem, nu wil ik natuurlijk weten wélke winkel. En als ik er inderdaad wel eens iets koop, zal ik me eerlijk bekend maken!!!

En hé, lieve reageerders, zó erg is het nu ook allemaal niet, hoor. Morgen ben ik vast weer fris en fruitig en kijk ik er anders tegenaan. Nu dus snel naar bed!

Evelyn zei

Ja, die on-volgers, dat voel ik ook..! Maar op 104 volgenrs voel je het minder denk ik dan op 16, toch? ;-) Maar ik lees ook Madelief haar bericht en ben dan een beetje gerustgesteld.

Mocht het je een beter gevoel geven: ik kom vrijwel elke dag even bij je langs, hoor..!

Fokelien zei

Zeg Pol, niet in een dip schieten zodra je Amersfoort achter je gelaten hebt hoor! Mijn zus tipte me vandaag dat mijn tip als goed getipt was. Dus ik lees vanavond wat achterstallig Polgebeuren (kon alleen filmpje 1 niet meer zien?) Jaja, je hebt dus veel meer volgers dan je denkt! Dus hoofd omhoog, borst vooruit, een paar nachtjes erover slapen en dan ben je weer helemaal scherp! En anders lees je het blogje over blogmoeheid van een Heer van Stand nog maar es. ;-)
Wie jou liefheeft, volge jou!

Sannah zei

Stopstopstop.
Ik snap helemaal wat je bedoelt, maar zeg tegelijkertijd: niet doen! Je weet nooit precies waarom dit of waarom dat; geen dingen bij bedenken. (Ik spreek mezelf ook toe, dat snap je).
Maar je hebt Volgers. Het is niet de bedoeling dat het je Achtervolgt !!

Helene zei

Hihi, niet stoppen, gewoon, gewoon doorgaan, niets veranderen, met je eigen stijl ben je bent een van mijn favorieten!!!

Sannah zei

Stoppen met over die volgers te (be)denken dus he. Niet stoppen met bloggen toch.

HOEPZIKA ! zei

Ik ben een vrij nieuwe volger, dus dat compenseert weer, toch? En ach, we kunnen niet allemaal elke dag even leuk zijn. Hou vol, ik vind je leuk om te lezen!

het lieveheersbeestje zei

Ik ben er nog steeds hoor! Na een week vakantie met een enthousiaste kleuter, een sportend aanstormend pubertje, een op-de-bank-liggen-te-groeien-en-op-alles-en-iedereen-commentaar-te-geven-superpuber en een rustige-immer-uitslapende jong volwassene heb ik éindelijk weer even de tijd om blogjes te kijken! We haken niet af hoor, maar ja...het leven slokt je soms zo op he?!
Groetjes!

Toaske zei

Nou, ik kom hier trouw kijken hoor. En volg je ook. Wat mij me af doet vragen waarom ik niet in je lijst met blog sta!!! ;-)
Maar goed, het zal wel aan de vakantie liggen denk ik.

Trudy zei

Ik was nog geen volger, maar ik ga dat maar eens doen. Zo'n ontwapenend eerlijk blogje, ik hou ervan!!

Anoniem zei

Lydia,
ik ga je zo een mailtje sturen, dan houden we het nog iets privé.
Je mede-edenaar.

Mirjam zei

Hoe is het vandaag? :)

En joh, niet teveel bij stilstaan hoor, die wel of niet volgers!

Petra zei

Ik ben helemaal van niemand officieel volger ('t zijn maar getalletjes he, die volgers, bovendien bestaat er ook nog es helemaal geen blogstatus ofzo, dus ik doe er niet aan mee), maarre.. volg je al een hele poos, dussss:), heb je er stiekem toch nog eentje bij.