zaterdag 13 november 2010

Een Wii for mii?

De Polletjes hebben het helemaal begrepen: je moeder krijgt een Wii, maar dat ding heet niit voor niits Wii en niit Shii. De Wii is doodleuk geconfisqueerd door de Jeugd van Tegenwoordig.
Orakelde Parapol eerst nog stellig, voordat de Wii bij Us was, dat zo'n Wii binnen een uur zou vervelen, dat het weggegooid geld zou zijn en dat Hii zo'n ding nou noooooooooooit zou kopen, binnen een kwartier was Hii compleet óm. Fanatiik is Hii, érg fanatiik. Hii Wiiit zich als het aan hem ligt van 's morgens vroeg en 's avonds laat in het zweet en wist zijn fitnessleeftijd binnen een dag van 65 terug te brengen naar 35. Terwijl Mii van 53 binnen een dag wel tiin jaar ouder werd tot een leeftijd van 63. Maar Mii had dus ook amper kans gehad om te trainen.
  
Ook Kunstpol is verslingerd geraakt aan het apparaat en waant zich Rafaël Nadal op de virtuele tennisbaan. (Met gelakte vingernagels, maar daar kan Hii echtecht niits aan doen, dat hebben Theiii (de meisjes van de club) gedaan.)

En Mii? De Wii ís dus van Mii, maar Mii moet op mijn beurt wachten, tot alle Polletjes grondig uit de buurt zijn, want Mii is sportiif. Erg sportief. Zo sportiif dat ze dii arme Polletjes vóór laat gaan. Mii wint de sportiiviiteitsprijs. Bovendiin houdt Mii niit van Pollenkijkers als Shii hijgend en puffend een boksbal probeert weg te slaan, of bij de zoveelste poging nog steeds dat golfballetje niit geput krijgt.

O ja. Mii wil jullii nog even kennis laten maken met de Mii-personages die wii gecreëerd hebben. Links ziin jullii Kunstpol met Afrokapsel dii om onduidelijke redenen in de Wii-wereld owner for € heet. Daarnaast ziin jullii Mii, maar Mii heet ook in de Wii-wereld gewoon Purperpol, daarnaast Edtje, aka Parapol (maar hii lijkt wel verdacht veel op John Lennon) en dan Sil, Grote Pol, maar dii heeft helemaal geen zin in dat gewii. En dat verbaast Mii niit.

11 opmerkingen:

De Repel zei

De Niit Shii! Geweldig! Hier is de Wii een not Shii...heb niet zoveel met dat ding....

baasbraal zei

hiir is de wii nog nii, dus wii miisse um nii. kunnen julii nii mette hele familii standup comedii doen?

sillie zei

wii hebben ook een wii en iidereen viind dii geweldiig!!
iik boks graag ;-)

Jeanette zei

Wii hebben ook een Wii en viinden m allemaal geweldiig! Iik ben weliiswaar de eniige dii t voor elkaar krijgt om 3miin. lang zennnn te zijn (oftewel, gewoon stiil ziitten) :0)

Hanneke zei

Wat leest dat lastig, dat Zweeds! Een oefening op zich!!!!

Toaske zei

Hahahaha, hiilariisch stukkii!!!

En: pollenkijkers, ook al zo'n goeie!

Wondelgijn zei

Hiir geen Wii.... :-( Maar een x-box in the house.... Ook erg leuk, maar vooral voor de mannen hier in huis!

Nicole zei

Grappig stukje! Leuk jullie virtuele identiteiten. De wii is dus duidelijk een succes!

Judith zei

hahahah die is leuk!!!! en waaar blijft de foto van jou op de wiii.tja moeilijk he als niemand er bij mag zijn..

Karin zei

Hier is de Wii echt voor Hii en hii. Shii heeft er geen talent voor :(

marion zei

ik vind het geweldig, wel lekker bewegen niet naar de sportschool.......