woensdag 2 januari 2013

(af)kicken!!!


Mensen, ik tril, ik beef, ik slaap niet en sta zo strakgespannen dat ik bijna de lucht in vlieg als iemand me een opwaarts duwtje zou geven. Ik ben aan het afkicken. Daar komt het door. Maar niet helemaal, hoor, want er is nog meer aan de hand, waarover later meer. Sinds gisteren heb ik mijn facebookspelletjestijd grondig gereduceerd. Ik deed aan twee spelletjes, een heb ik rigoureuscoldturkeydefinitie verwijderd. Weg zijn mijn coins, sociale punten, wijnmakerijen, watervallen, bomenbossen, perkjes met haagbeukjes, pittoreske engelenbeeldjes en allerhande fleurige bloembedden, energiegebouwen, gehaalde levels en trofeeën. Heerlijk. Man, dat scheelt echt zeeën van tijd en stress, dat je dat niet meer hoeft bij te houden. Ik ging ver, hoor. Telkens inloggen op dikkevriendinsaccount om mijzelf via haar vriendendossiersleutels te sturen. En zelfs inloggen op het nepaccount van de Polletjes (Henk van de Henk, waar ze die leuke foto van hun rolmodel (not) voor hebben gebruikt ) om nog meer sociale punten te kunnen verzamelen. Niet normaal meer, zo verslaafd was ik. En voor wie doe je dat dan allemaal? Nou, voor jezelf. Om weer een diamant te winnen. Zodat je weer een skihut met tikibar kunt kopen. Lekker belangrijk.
Nee. Dat was niks. En nu ben ik dus aan het afkicken van dat spelletje.
Het andere spelletje is echt leuk. Dat mag ik van mijzelf tien keer per dag spelen. Kost een minuut per keer. Dus, wat zegt u daarvan? Goed bezig, die Purperpolletje!

Ondertussen heb ik dus tijd over. Hah. Haha. Nee, dat valt dus ook wel weer tegen. Maar het jaar is nog jong.

U bent er nog? U wilt weten waar ik nog meer door tril en beef? Nou, morgen vertel ik u meer. Maar ik weet zeker: het zou uw keus niet zijn. Ik ben namelijk heel uniek. Het uniekst van allemaal. Zeggen de mensen in de verf- en gordijnwinkel. En die kunnen het weten.

15 opmerkingen:

Mevrouw Williams zei

haha farmville? ik ben op een gegeven moment ook gestopt en dan heb je toch veel tijd over, alleen mijn lijf wist het niet die liep steeds naar de laptop kijken of de aardbeien klaar waren ;-)

Roos zei

Dapper hoor. Hou vol! ;-)

Greet zei

- Polletjes (Henk van de Henk, waar ze die leuke foto van hun rolmodel (not) voor hebben gebruikt
Hier begrijp ik niets van.
Heel goed dat je gestopt bent, dus je luistert wel naar Maomi. Hoe heet dat andere spelletje?

Dus je bent nu de slaapkamer aan het verven met purperpaarse muren en nog purperpaarsere gordijnen. Krijgen we wel een foto te zien.

Purperpolletje zei

@Mevr. Williams: nee, niet Farmville, maar JetSetSecrets.
@ Greet: Ik luister altijd naar Maomi (haha), dat heeft ze me zelf altijd zo geleerd. Het andere spelletje is Bejeweled Blitz. En ik moet eerlijk bekennen dat ik vandaag al ruim boven de tien spelletjes zit. Maar ik heb een excuus: moeoeoeoeoe

Sandra zei

Ik ben zelfs volledig van facebook afgekickt en heb mijn account verwijderd. Toch liever bloggen dus :-).

Trudy zei

Sterkte verder hoor, met afkicken...

Saskia Bruinsma zei

Hey unieke colde turkey ... nu word ik wel nieuwsgierig!!!

Mama Maai zei

Haha ohjee... Nou succes!

Bibje zei

stoer joh...je gaat het redden, en dan vraag je je af waarom je het ooit zo leuk vond :)

Tineke Plooij zei

Bejeweled blitz heb ik ook een paar weken gedaan; maar daar kreeg ik toch snel genoeg van.
Ik houd het maar bij de Jigzonepuzzels.
Benieuwd naar je volgende blog! Je weet de spanning wel op te bouwen!

Marjanneke zei

Je kan het, je kan het, je kan het!!!!!

Kaatje zei

Tja, als ik nou maar ook Facebook had, dan had ik in ieder geval nog enig idee waar je logje over gaat :-)
Nou ja, morgen weer een kans bij je volgende bericht...

Inge zei

Zo heb ik Canded Crush eraf gegooid .....

merula zei

haha ik ben benieuwd! Lekker dromen over skihutten en tikibars is misschien ook wel leuk...

Fokelien zei

haha heerlijk herkenbaar... ik ben verslaafd aan Landleven en Bloemenwinkel... Als ik het te erg vind, moet ik van mezelf eerst andere dingen doen, mag ik niet inloggen. Test je discipline prima (alleen zak ik vaak als een baksteen ;-)