dinsdag 29 januari 2013

Sorry

Wat een goed artikel over kippetjes. Het had een interessante inhoud. Ik heb er veel aan gehad in verband met mijn artikel over microkredieten aan bewoners van het noordnoordwestelijke deel van het Himalayagebergte. Kijk ook eens op mijn blog Jfjvjkv.com

Flessenlikkers zijn een goed middel om de laatste resten uit een bottle te halen. Vla, yoghurt, melk en havermoutpap. Ze zijn derhalve goed tegen de economische crisis en helpen u het milieu ernstig te ontzien. In onze webshop kunt u een bestelling plaatsen van 100 flessenlikkers voor alleen de prijs van 92. De sleffenkilkers zijn gemaakt van duurzaam propyolityolyeen en ftelialisaten en slechts een klein deel van deze giftige stoffen komt uiteindelijk in uw maag terecht. Artsen zijn tevreden over deze development. Zij bevelen deze felsenkillers warm bij u aan, juist omdat de bovenstaande reden. Wij van lefsenklikers vragen u slechts een uniek ding: ga naar flessenlikker.com en plaats u besteling. flessenlikker.com


Omdat ik de laatste tijd regelmatig honderden spamreacties tegelijk krijg op dit blog, zet ik de beveiliging aan. Excuses voor het ongemak!

9 opmerkingen:

Greet zei

Knap vervelend. Ik bedoel dus die spam.

merula zei

raar mens! :)

Fien zei

Om gek van te worden ja!

Inge zei

Zoveel? Eeks ......

Mrs. T. zei

Same here. Wat is daar nou toch de lol van denk ik dan. En wie klikt er nu in hemelsnaam op die linkjes?

Tineke Plooij zei

Vervelend, van die spam.

Anoniem zei

vervelend he? hier is al snel na het starten van mijn blogschrijfsels de beveiliging opgezet. ik kreeg namelijk, hou je vast: sex- en datingspam op mijn blog!!!
hoe die bij mij en de inhoud van mijn blog terechtkwamen is nog steeds een raadsel, maar dankzij de beveiliging was het ineens gedaan.
gek he?

clair1991 zei

ik heb daar ook heel veel last van dus bij mij staat ook alles gemodereerd wat op een ouder bericht dan 2 dagen is

Erg vervelend, en zo nutteloos

tisv@nJikkes zei

Hihihihihihi, heerlijk maf mens!!