woensdag 15 juli 2009

Miss Vaatdoek: Ziek, Zwak & Misselijk

Heb ik vakantie, word ik weer eens ziek. Net als vorig jaar. Toen had ik echt een rampenzomervakantie. Begon meteen met ruim twee weken koorts, daarna een aantal dagen opgenomen in het ziekenhuis waar ik snel opknapte, zonder dat ze erachter kwamen wat de oorzaak van de koorts en de enorm slechte bloedwaarden was. Daarna nog even een week naar een nat en winderig Texel waar onze tent bezweek door de wind. Zie dit blogje. En toen was de vakantie alweer zo'n beetje voorbij.
Maar nu is het 'gewoon' een virusje. Mijn darmen lopen bij ook maar de geringste vulling onmiddellijk leeg, 'k ben misselijk en moest gisteren zelfs overgeven; doe ik bijna nooit. Ben zo slap als een vaatdoek. Veel gaat langs me heen en ik kan niet meer multitasken - en da's heel erg als je dat gewend bent!
Terwijl Grote Pol en Parapol met veel kabaal de afwas deden, ging ik van pure ellende maar naar Lingo kijken. Met de koptelefoon omdat ik er anders echt niets van zou kunnen verstaan. Maar het kabaal in keuken kon het geluid van Lingo niet overstemmen. Dus het volume maar wat harder gezet. En nog wat harder. En nog wat harder.
Bleek de stekker van de koptelefoon niet goed in de aansluiting te zitten, waardoor het geluid dus niet via de koptelefoon liep. Bleken De Pollen in de keuken dus wel alles te kunnen verstaan.
Zó ziek, zwak en misselijk dus.
Zielig hè?

4 opmerkingen:

Willy zei

Lief vaatdoekje,

Beterschap!

Gwyn zei

Wat balen dat je weer ziek bent in je vakantie. Hoop dat je snel opknapt. Beterschap!

Madelief zei

Hè bah, nu is het dan vakantie, ben je ziek! Je goed laten verwennen door je mede-Polletjes en snel opknappen hoor!

Toaske zei

Heel zielig. Hopelijk knap je snel op. Beterschap!