zondag 12 juli 2009

John Lennon vs Jezus

Parapol zou vanmorgen de dominee wel even mailen over een 'grote fout in zijn preek, die trouwens ook weer veel te lang was', maar als Parapol achter de computer zit, heeft ie belangrijkere zaken te doen, dus die mail gaat nooit verstuurd worden. Vandaar deze fictieve e-mail. Parapol behoudt zich het recht voor het volstrekt oneens te zijn met de publicatie en inhoud ervan.

Hey,

Vanmorgen in de church zat u wel vet fout met wat u zei over John Lennon. U zei dat de jeugd tien jaar geleden al niet meer wist wie John Lennon was. Maar ik ben nu pas veertien en ik weet al vet lang heel goed wie John Lennon was. Ik zou hem ook zo van een foto herkennen. Mijn vader voedt mij namelijk vet goed op in de muziekgeschiedenis. Dus weet ik ook dat wat u er verder over zei niet helemaal (ahum, ik bedoel: helemaal niet) waar is. U zei dat John Lennon had gezegd dat The Beatles beroemder waren dan Jezus. Maar dat heeft Lennon niet gezegd: hij zei dat ze populairder zouden worden dan Jezus. Dussss.
Dat u het even weet.
Enne... U had het steeds maar over ene Michael Jackson. Wie is dat eigenlijk????? Grapje! ;-)

de mazzel,
Parapol

p.s. Als u nog meer van dat soort fouten maakt, weet ik niet meer of ik de rest van wat u zegt ook moet geloven. Grapje! ;-)

4 opmerkingen:

Toaske zei

Hahaha, vette mail! ;-)

Anoniem zei

Super!

Anoniem zei

Geweldig! Versturen naar die dominee!

Madelief zei

Als je dominee te porren is voor een geintje moet je 't opsturen. Lijkt me niet handig als het een strenger typje is...;o)