vrijdag 17 juli 2009

Stilte aub, maar met mate

Nooit is het hier rustig - zong Herman van Veen. Nou, deze week is het hier heul rustig, want Kunstpol is al bijna een week op scoutingkamp, ik zit op het toilet, lig in bed of op de bank en ben ook niet in een erg communicatieve bui, Parapol flaneert regelmatig op de hei bij de militairen óf verveelt zich woordeloos zoals pubers dat altijd doen in de eerste vakantieweken en Grote Pol is ook niet de spraakwaterval die hij soms, buitenshuis, lijkt te zijn.

Het is gewoon saai.

Gelukkig komt Kunstpol morgen terug, want we missen hem.

Maar als ie er dan is, zullen we hem weer af en toe de mond moeten snoeren (verplicht een kwartiertje stil zijn, da's voor alle partijen een echte verademing), omdat we anders horendol van zijn gekakel worden. Het gaat ook meestal nergens over. Ja, Kunstpol is de laatste jaren erg veranderd: eerst was het een erg stil mannetje: voor de eerste woordjes kwamen, sprak zijn even oude vriendinnetje al in volzinnen. Maar sinds hij buisjes kreeg (een keer of acht) en verder ook een stuk lekkerder in z'n velletje ging steken, ontdekte hij dat hij het leuk vindt continu geluid te maken. Alleen moeten wij dat nu nog leren te waarderen.

Iets ertussenin, dat zou leuk zijn. Dat je niet telkens aan het liedje van Herman van Veen herinnerd wordt, dat je je vertwijfeld afvraagt of intreden in een klooster een goede oplossing zou kunnen zijn, maar ook niet de oersaaie toestand van nu hoeft door te maken...

ps. Iemand nog tips tegen aanhoudende poepsoep? Heb de dokter al gebeld, maar die wist het ook niet...

5 opmerkingen:

jacq zei

Nou hier een berichtje om de saaiheid iets te doorbreken...........
En van onze oudste staat zijn mond ook nooit stil, als hij thuiskomt denk ik altijd: gezellig en als hij weer vertrekt, zuchten we allemaal eens diep......Maar gezellig is'tie wel!
ik hoop dat jij weer snel opkanpt want het toilet zal je inmiddels wel genoeg bewonderd hebben.

Anoniem zei

Immodium !!! Twee tabletjes en je bent ervan af !!! (gewoon te krijgen bij kruidvat, trekpleister e.d.)

Dan je darmen lekker tot rust laten komen, rijstebrij eten. En je bent binnen twee dagen weer helemaal goed!!

Beterschap! Babette.

Anoniem zei

Tormentavena van A.Vogel, dit is een zuiver natuurlijk middel dat zijn heilzame invloed op de darmfunctie voornamelijk ontleent aan de bestanddelen uit de wortel van Potentilla erecta. Dit middel helpt de ontlasting dikker te maken en draagt daarmee bij aan een goede spijsvertering.
En daarna: Aciforce Probioticum van A.Vogel, dit is een product dat valt onder de zogenaamde probiotica. Een probioticum is een supplement dat voor de mens nuttige bacteriën bevat. De drie miljard actieve bacteriën die Aciforce Probioticum per dosering bevat, helpen u om uw darmflora op te bouwen en te versterken. Bijvoorbeeld na een antibioticakuur. De nuttige bacteriën uit Aciforce Probioticum helpen de darmflora - de balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën - in de darmen te herstellen.

Wondelgijn zei

Ik ben ook altijd ziek de eerste dagen van mijn vakantie.... gek hè? Zou je dan alles pas 'loslaten'??
Hmmm... we moeten toch gaan leren om dat anders te doen! Ik slaap nu al 2 dagen fulltime, en dat is ook niet echt gezond.. Gisteren buikkramp en rot gevoel, vandaag weer iets beter gelukkig, dus ik hoop dat jij ook weer snel lekker in je velletje gaat zitten!!

Wondelgijn zei

p.s. cola schijnt te helpen bij poepsoep! (geen light, de echte, originele nemen!)