vrijdag 7 december 2012

Studio Hatseflats
Van Buuf T. moest ik een dienblad beschilderen. Er was geen haast bij, als het maar voor kerst af was. Zei ze in januari. Dat dienblad zat me dus bijna een jaar op m'n nek, want het moest natuurlijk Het Mooiste Dienblad van Nederland worden, u kent mij. Toen ik eenmaal durfde te beginnen, begon ik natuurlijk verkeerd. Ik schilderde een kip en een haan en nog 's wat van die dingen, om er later achter te komen dat ik veel beter eerst wat aan de achtergrond had moeten doen. En zo stuntelde ik verder en al gauw had ik door dat dit niet Het Mooiste Dienblad van Nederland zou worden. Maar ik vond 'm acceptabel, dat wel. Inmiddels is Buuf T. er blij mee, maar ik zit nog een beetje te simmen. Eigenlijk zou ik meteen nog zo'n blad moeten maken, en dan goed, maar ik heb nog zoveel andere plannen die ook uitgevoerd moeten worden.
Ik heb een lange maaklijst: een lamp van de onderbroek van m'n betovergrootmoeder, een lief gehaakt slingertje voor een nog lievere mevrouw, een ondernemingsplan, een sjaaltje voor een andere lieve mevrouw, gordijnen en bijpassende lampen voor onze 'nieuwe' slaapkamer, het vermaken van kleding voor de militariaverzameling van Studiepol en ga zo maar door.

Ik ga maar 's een label ontwerpen voor al die creaties: Studio Hatseflats. Wie weet begin ik ooit nog 's een webwinkeltje en ik heb dus al een naam!

Voor meer DWZI: klik!!!

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Oooow... nou ik vind je dienblad erg geslaagd hoor!! Heel leuk!!

Mrs. T. zei

Ik vind hem gaaf!

Greet zei

Leuk dienblad, zeg!
Sneu voor jou, maar de naam Studio Hatseflats bestaat al: http://hatseflats.deviantart.com/

merula zei

ow ik zie hierboven dat je naam al bezet is! Wellicht een .nl?
Ik vind het wel gezellige kippetjes en egeltjes!

MN zei

Vrolijk blad.

Aikries zei

Nou, ik vind ze prachtig!

sillie zei

oh jammer de naam is bezet lees ik hierboven, sommige weten ook alles, k vonnum net zo leuk, je dienblad, of ehm niet jouw dienblad maar dat van de buuf is wel erg leuk :-)

Jedidja zei

Ik wil ook zo'n dienblad! Voor sier dan hè?

Anna zei

Hartstikke leuk geworden!

Mevrouw Williams zei

Ik vind je dienblad prachtig hoor! Enne ik herken dat wel, dat maken voor een ander, ik ben nu bezig met een col voor een lief meisje van een oud buurvrouw maar hij gaat zo langzaam lijkt het wel!

Anoniem zei

voor een ander iets maken is altijd moeilijker dan iets voor jezelf; allerdings is het met je sjaaltje eerst goed gelukt!
Ik wens je een mooie 2. Advent,
Jojo

Wondelgijn zei

Die egeltjes.... schattig! Goed gelukt dus!!

Wondelgijn zei

Die egeltjes.... schattig! Goed gelukt dus!!

wilmi zei

schattig, die kippetjes!

Anoniem zei

Goed hoor, doe boomtak rechtsboven
is erg geslaagd!
Wat zullen die kippen genieten.
maomi