zaterdag 1 december 2012

DWZI ik geloof dat er in mijn achterband...

Ik vind het verdacht. Sinds Sinterklaas weer in ons land is heb ik wel acht fietsbanden moeten plakken omdat er weer een pepernootje, nietje, spijkertje, scherfje, scheurtje of rommeltje in zat. En dit is geen grap.  Ik heb het Sinterklaasjournaal op de hoogte gesteld, maar tot op heden heeft Dieuwertje geen contact met me opgenomen. Vanavond zet ik deze fiets voor de schoorsteen en ik EIS dat d'een of d'andere piet die band plakt. Ik ben het zat.

Wat wél heel leuk is, omdat het zo goed laat zien hoe praktisch mijn Grote Pol wel niet is, is dit. Kijkt u eens goed. Die lieverd plakte ook een of twee van die acht lekke banden. Maar dat ging dus niet helemaal zonder slag of stoot. Ziet u wat er misging???
Voor meer DWZI: klik!!!


7 opmerkingen:

Wondelgijn zei

Plakte hij jullie granol-muur mee??? *grijns*

merula zei

ehm geen technisch-bandplak-inzicht hier.....
Wel vervelend al die pepernoten in je hand eh.. band

Mrs. T. zei

Geen idee. Wat ging er mis dan?

Tineke Plooij zei

Als ik zo vaak in korte tijd een lekke band heb ga ik naar de fietsenmaker, want, denk ik dan, de band is misschien aan vervanging toe.
En eerlijk gezegd, ik kan wel banden plakken, maar ik ga nu toch vrijwel altijd naar de fietsenmaker als ik een lekke band heb: het is niet mijn favoriete klus, en ik kan het me tegenwoordig veroorloven. En, dit gaat tegen je beschreven ervaring in, ik heb veel minder vaak een lekke band dan jaren geleden; ik denk dat de kwaliteit een stuk is verbeterd.

Anna zei

Schande! Ik vind dat Dieuwertje hier echt iets aan moet doen, misschien de PlakPiet langssturen?
Ik ben een kluns met banden, ik weet niet wat er mis ging!!!

Anoniem zei

Ja, Sinterklaastijd is wel leuk, maar dit is wel een tegenvaller. Had Grote Pol niet wat betere rondjes kunnen knippen? VOlgens mij is dat het probleem!

Anoniem zei

...niet echt...heeft hij een half rondje geknipt?
Jojo