dinsdag 19 januari 2010

Mede mogelijk gemaakt door

Kunstpol komt tevreden thuis van catechisatie. Dat is op zichzelf al een wonder.
Hij heeft daar namelijk een leuke opmerking gemaakt, waar de 'leiding' zo om moest lachen dat ze het op haar blog zou zetten. En dat vindt Kunstpol wel leuk. Natuurlijk niet als ik het op mijn blog zou schrijven, dat is inmiddels alweer zo gewoontjes. Nee, dat een relatief vreemde Kunstpols opmerkingen zo waardeert, dat doet hem goed. Kunstpol is me er één. Die wordt nog eens cabaretier. Dan lachen er lekker heel veel relatief vreemden om hem.

Nou.
En wat zeidie dan? Kunstpol deed er verslag van.
Het ging over bidden. Hoe het kwam dat we kunnen bidden. En het cluppie twaalfjarigen kwam er met hun twaalfjarige kennis maar niet uit. Nou, en toen zei Kunstpol zoiets als: 'Dit gebed werd mede mogelijk gemaakt door Jezus.'
Maar op het blog van de leiding staat het vast weer anders, want daar zeidie het in de try-out. En Kunstpols grappen veranderen nog wel eens. Net als die van een echte cabaretier.

9 opmerkingen:

Toaske zei

Hahaha, ik vind de opmerking over de try out trouwens ook geniaal. Ik geloof dat hij het niet van een vreemde heeft. ;-)

baasbraal zei

Hahahaha, mede mogelijk gemaakt.....
Dat moet op een billboard!

mama Jesje zei

hahaha heel geweldig en heel waar!!! Leuk;)

Karien zei

Driedubbel leuk!!!

Mirjam zei

hahaha, en waar is het blog van die 'leiding'?? :)))

Aritha V. zei

Goei opmerking hoor. je snapt soms niet hoe ze erop komen.

Aritha.

Blutch-V zei

hahaha
ook grappig trouwens dat we het niet over bidden hadden deze keer maar over een relatie met God hebben. En dat deze relatie mogelijk is door het grote offer van God; hij gaf zijn eigen zoon! (een aantal weken gelden ging het over bidden) Maar de opmerking blijft briljant! En zo ontzettend waar! Ik ben blij dat ik elke dinsdag van zijn opmerkingen mag genieten!

Nicolette zei

Heerlijk die opmerkingen van kinderen over God. Ik schijf/schreef alles op en als ze het nu teruglezen dan schamen ze zich soms voor zichzelf...

Repel zei

G.E.N.I.A.A.L.

Godzijdank is hij met deze log vereeuwigd!