maandag 18 januari 2010

BARST!

Het lijkt vanavond wel of ik een barst in mijn hoofd heb. En dat is maar goed ook, want mijn hoofd loopt over. Anders zou het er allemaal in blijven koken en borrelen en pruttelen en zou er misschien uit-ein-de-lijk stoom uit mijn oren komen.
En da's niet handig.
Wat er dan overloopt? Nou ja, stelt eigenlijk niet zoveel voor.

Van die dingen.

Van hoe laat je dan eigenlijk naar bed zou moeten gaan. Dat negen uur echt te vroeg is, maar kwart voor tien weer te laat.
Van hoe je van de Haagse hopjes uit de snoeptrommel kunt afblijven.
Van of je ook een streng dieet moet gaan volgen, net als je Grote Broer. Die dus van de hoofdpijn af is en ook van inmiddels een heel aantal kilo. Dat zijn de voordelen. Maar geen gebakjes meer. En kaas. En Haagse hopjes. En gewoon brood en sperziebonen. Dat zijn de nadelen. Dus.
Van hoe vervelend het is om het gevoel te hebben dat je telkens maar aan het overleven bent en veel te veel tijd en aandacht voor me, myself and I te hebben. En veel te weinig voor de mensen om me heen. Ver weg en dichtbij.
Van of je een stom boek nog moet uitlezen. Ik ben al over de helft, dus het is ook zo dom om nog te stoppen.
Van waarom je niet eerder eraan dacht gewoon te stoppen met dat boek.

Van die dingen. Niks om je druk over te maken. Hah.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik strooi liever nooit met bijbelversen, omdat het zo'n dooddoener kan zijn, maar ik denk nu direct aan Mat 6:25-34

Sterkte!

Mirjam zei

Snel gaan slapen, je bent al aan de late kant ;)

Ik snap dat je hoofd soms over kan lopen. Het lijkt mij ook zwaar zwaar soms voor je!!

Ennem, over het dieet. Ik iemand van héél dichtbij bij wie het ook héél goed werkt. DOEN!!! Zit ook nog eens heel dichtbij (voor jou).
Misschien kunnen we dan samen op gaan ;) en samen klagen en samen blij zijn ;).

Purperpolletje zei

@ Mirjam: Hah, ik weet wie je bedoelt. Mijn broer heeft het weer van haar! Maar mijn hoofdpijn is een stuk minder erg dan die van hem. Dus.

Mirjam zei

Jahaaa, maar er zijn vast andere dingen waarmee ze kunnen helpen. In het slechtste geval heb je een maand geen snoep gegeten ;)), dat is nog wel te overleven toch? :)

Madelief zei

Ik leg mijn Haagse Hopjes in m'n auto. Dan blijf ik er tenminste van af als ik niet in de auto zit...;-)

Jacqueline zei

Ik zeg: gewoon stoppen met dat stomme boek. Zonde van je tijd! Je wilt niet weten hoeveel boeken ik maar half gelezen heb. (Ik lees er ook een hoop wel uit, hoor. ;))

En als je dan een leuk nieuw boek hebt gekozen, vervolgens gewoon om 21.00 uur met dat boek in bed gaan liggen en om 21.30 uur gaan slapen. :)