zondag 10 januari 2010

Het idee van schone zus

Mijn schone zus blijkt toch zo commercieel ingesteld ;) dat ze op bestelling en voor GELD ook een persoonlijke nooitmeerkoudehandensjaal wil maken voor jou. Maar mijn schone zus blijkt ook zo lief dat ze het goed vindt dat ik een foto plaats. Of drie.
Doe ik er nog een warme aanbeveling bij: je kunt met de ingebouwde wanten ook goed fietsen!
Enne.... bestellingen gaan via mij, ook al ken je mijn schone zus persoonlijk, dan strijk ik nog wat provisie op. Zelfs ik blijk dus nog ergens een spoortje commerciële instelling te hebben!
Alleen wat jammer nou dat ik niet van die duidelijke foto's kan maken. (Héél jammer, dus bestel die sjaal nou maar gewoon!)

De uiteinden van de sjaal zijn dus van dubbele stof. En in de bovenstof stik je een wantvorm. Een linker aan de ene kant, een rechter aan de andere. As simple is that.
Maar mijn schone zus kan het als de beste. She rules!


6 opmerkingen:

Karien zei

Erg leuk idee! Ook voor onze jongens, die raken hun wanten anders toch maar kwijt! En je bent een goede kruiwagen voor je schoonzus, maar ja, wij hebben nog heel wat fleece liggen (wilde ik ooit een winkeltje mee beginnen).

Tineke Plooij zei

Krijg je inspraak bij de kleur?

Anoniem zei

Oh wat mooi! Ik kan niet naaien....en zou graag zo een nevernooitnietmeerkoudehandendinges willen bestellen, ik mail je nog wel...hoe is het met de kleuren? Fleece heb ik trouwens ook nog wel liggen.....mag ze gratis gebruiken want ja. Zie boven.

Anoniem zei

Kun je ook een foto plaatsen dat je fietst met de sjaal? Gewoon omdat ik wil weten hoe dat er uit ziet. Hoe lang is de sjaal eigenlijk?

Inge

Mirjam zei

Doet ze ook in kindermaatjes? :)

snelle uil zei

Super. Zouden de meisjes ook zo'n ding passen?