donderdag 28 februari 2013

Geen Tsjakka, eerder Tsja...

Ik ben erachter. Ik heb een eeneiige tweelingzus. Bij onze geboorte zijn we dramatisch van elkaar gescheiden, maar via onze blogs hebben we elkaar weer ontmoet. Het rare is, is dat er met onze geboortedata enorm gesjoemeld moet zijn.
Het is Wilmi, van Bezig&Blij. Wel een heel stuk creatiever dan ik, en ook sportiever, maar ook eeneiige tweelingen verschillen hier en daar wel eens wat van elkaar.
Deze week begon ik met hetzelfde eetplan als zij blij bezigt. Zeven kilo viel ze af, ik nog geen gram. Maar zij doet het dus ook al wat langer. Vermoedelijk is zij ook de eerstgeborene van de twee, maar ja, dat weten we dus niet zeker. En ik had gisteren last van dropzucht, dat helpt ook niet. Bij haar is het Tsjakka!, bij mij nog maar een zwak Tsja.

Bij mij wil de rucolakers nog niet groeien, daar ligt het natuurlijk ook aan.Ik moest maandag highteaën met een vriendin, dat helpt ook al niet. Straks moet ik eten wat mijn oudste zoon nu klaarmaakt. Iets met veel worst, aardappels en witte bonen in tomatensaus.
Arme ik.

7 opmerkingen:

merula zei

ja chips (mjam :) zeg das wel balen allemaal.... Ik had vroeger ook zo'n zaai-egel! Dus hebben wij wellicht ook verre verre familiebanden ;)

Trudy zei

Och och arme jij... en dan zo'n zus waarbij alles vanzelf gaat... grrr...

HOEPZIKA ! zei

Ik heb niet eens een zus, maar kamp met dezelfde problemen...

Anoniem zei

Een heel gevarieerd dieet. Prima.
Met absoluut hoogtepunten. Heel High.
Mijn tweelingzussen zijn allebei dun.
Zucht. De een kookt de sterren van de hemel. De ander kan alleen aardappelen koken.
Die theorie kan dus ook in de prullenbak. Goed idee trouwens, ik ga ook alvast sla zaaien. Astrid.

wilmi zei

Whaaaa gek mens, ik lig in een deuk hier!;) Wat een wreedheid zeg, dat wij gescheiden zijn..Maar als ik dan toch de oudste ben van ons twee (ein-de-lijk..ben ik ook es een keer NIET de jongste) mag ik je dan even een hart onder de riem steken; Kom op hoor, gewoon doorgaan met beginnen. Het heeft even nodig, je lijf moet er aan wennen, maar ik weet zeker dat ook jij je beter gaat voelen. Ondanks de medicijnen.
Tsjakka!

Renske Bennik zei

Hej,
Net even gekeken bij je 'tweelingzus' (volg jullie allebei. Leuke mensen!) en zie dat jullie aan het Gezond eten zijngeslagen. Wat voor programma volgen jullie dan? Ben erg nieuwsgierig...
Ik ben vorig jaar ook een eetprogramma gaan volgen (was Echt nodig. Mijn metingen paste bijna niet in de schema's. (Das echt ernstig schriken, kan ik je melden...)
En voel me nu schoon en fit en gezond.
Door gewoon de goede keuze te maken, zonder te sporten ( gaat niet met mijn flexible, doch krakend lijfje) als eindresultaat, verlost van kwalen en veel overtollige kilo's (27!)
Dus houd moed! Het kan!

Anoniem zei

Fijn dat je oudste zoon kookt, hij weet ook wat lekker is! Probeer wat minder te eten, ook al is dat gebak heerlijk om te zien, maar missch ien lang niet zo lekker als het eten dat op het fornuis staat, vooral als je aan de inspanning(?) van je zoon denkt!
maomi